Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Reptielen , Knaagdieren Knaagdieren >> Pet Snakes

Hoe te Snake Cages Clean

 

Het hebben van een huisdier slang is niet zo ongewoon als het vroeger was . Deze gemakkelijk te onderhouden - huisdieren worden steeds populairder als meer informatie met betrekking tot hun zorg en het houden wordt direct beschikbaar. Ze hebben geen schoenen kauwen , moet wandelen of schuur haren op het meubilair . Alles wat ze nodig hebben is een goede voeding en een schone, comfortabele leefomgeving . Het handhaven van een routine- schema voor kooi schoonmaken gaat een lange weg naar het helpen van uw slang om gezond en content blijven met hun omgeving . De onderstaande gids zal u door de stappen die u moet volgen om uw slang kooi netjes te houden . Wat je nodig hebt
Grote doos
wegwerphandschoenen
krant
Vuilniszakken
Antibacteriële zeep
Sponzen
Oude tandenborstel
Baking soda
Azijn
bakplaten
Schone, droge handdoeken
Emmer
Chloorloog
Papieren handdoeken
Toon meer instructies
1

Voer dagelijks reinigingstaken : Verwijder levensmiddelen kladjes en noteer eventuele verandering in eetgewoonten . Vervreemding van afval of vuil substraat. En giet de inhoud van het water en voedsel containers. Was de containers met antibacteriële zeep , spoel grondig in heet water , en te behandelen met een ontsmettingsmiddel . Laat ze aan de lucht drogen voorafgaand aan het opnieuw vullen en ze te vervangen . Kopen van 2

Een keer per week , verwijder de slang uit zijn kooi en plaats hem een ​​grote doos of escape -proof container in een andere kamer , dus hij zal niet worden beïnvloed door eventuele dampen ontstaan ​​tijdens het reinigingsproces .

Verwijder 3 alles uit de kooi , het uitzoeken van zaken als speelgoed , grote rotsen en landschapsarchitectuur items . Zet ze opzij op vellen krantenpapier voor verdere reiniging .
4

ontdoen van afvalstoffen , onafgewerkte etenswaren en eventuele vervuilde ondergrond . Onderzoeken zand en grind zorgvuldig zeker dat je het allemaal hebt verzameld te zijn .
5

Neem alle items die zijn verontreinigd met afvalstoffen uit het huis onmiddellijk te vermijden ongeluk overdracht van ongewenste bacteriën of andere besmettingen te huishoudelijke oppervlakken .
6

Spons de muren naar beneden met antibacteriële zeep en warm water , met bijzondere aandacht voor de hoeken . Schrob eventuele knelpunten met een tandenborstel die is gedrenkt in zuiveringszout .
7

Spoel de kooi met witte azijn . Spoel daarna opnieuw met koud water . Omkeren om te drogen .
8

Plaats alle grote rotsen in een pan met kokend water . Kook gedurende 30 minuten . Verwijderen , uitlekken en afkoelen op een schone handdoek .
9

Schik takken of decoratieve hout op een bakplaat en plaats in de oven gedurende 30 minuten op 250 graden C.
10

Spoel elke unsoiled grind of zand en verdeel het op een bakplaat . Plaats het zand in de oven onder de takken . Bak gedurende 45 minuten op 250 graden C.
11

Was alle speelgoed en decoratieve items in antibacteriële zeep en spoel af met warm water . Laat alle items aan de lucht drogen op een schone handdoek .
12

een emmer milde desinfecterende Bereid door het combineren van 1 kopje bleekwater met 1 liter water .
13

Neem een ​​nieuwe spons en moet de hele kooi en alle permanente inhoud met een ontsmettingsmiddel bleekmiddel oplossing . Wacht 10 minuten en gebruik een andere spons om het desinfectiemiddel weg . Week de spons in schoon water en draai te wringen overmaat. Gebruik dan de vochtige spons om de kooi en inhoud een tweede keer af te vegen .
14

papieren handdoeken op Toepassen om eventuele resterende vochtige gebieden van de kooi , zodat het leefgebied volledig droog is . Schuren eventuele accessoires voorafgaand aan het plaatsen van hen in de kooi .
15

Vul de bodem van de kooi met schoon, koel substraat en terug te keren alle decoratieve voorwerpen en accessoires .
16

Zet de slang om haar vlekkeloos leefgebied .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com