Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Reptielen , Knaagdieren Knaagdieren >> Pet Spinnen

Hoe om te zorgen voor een Wolf Spider

 

Wolfspinnen zijn middelgrote , grond-woning spinnen . Ze hebben geen webben bouwen en vergen relatief weinig onderhoud als huisdier. Terwijl de wolf spin bijt zijn meestal niet schadelijk , moet je niet aanraken of af te halen als de beten zijn pijnlijk en kunnen gevaarlijk zijn voor mensen die allergisch zijn voor hen. Wolfspinnen maken grote huisdieren voor klaslokalen omdat ze ten prooi zullen onderwerpen en lopen veel rond . Ze zijn gemakkelijk te verwerven en kan leven voor drie of meer jaren . Wat je
geventileerd terrarium of kooi
krekels of wormen nodig
Bodem
Spray fles
Toon meer instructies
1

House jouw wolf spider in een geventileerde kooi of terrarium van waaruit het niet kan ontsnappen . Wolf spinnen zijn erg snel en kunnen proberen uit te voeren wanneer u de kooi te openen. Voor langdurige zorg , gebruik dan een grote kooi die de spin rond kan draaien in het kopen van 2

Lijn de kooi met onbehandelde bodem of vuil . Scatter bladeren , stenen of andere rommel rond de kooi, zodat de spin kan verbergen onder hen. Gebruik nooit afval, papier of voorwerpen die chemische stoffen die je spin kan schadelijk zou kunnen bevatten .
3

Voed uw spider krekels of wormen . Het houden van krekels in de kooi laat de spin jacht en de vangst prooi wanneer het honger krijgt . Voed niet de spin kakkerlakken of kevers . U kunt ook voeden een wolf spider andere , kleinere spinnen .
4

Spray nevels van water in de kooi van de spin op een dagelijkse basis . Terwijl wolfspinnen halen hun water uit prooi , een beetje extra vocht is ideaal. Niet genieten van de kooi of giet water in .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com