Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Reptielen , Knaagdieren Knaagdieren >> gekko's

Hoe te houden Crested Gekko Koel in de zomer

 

Kuif gekko's gedijen bij een temperatuur tussen 72 en 80 graden . Bij hogere temperaturen , in het bijzonder boven 85 graden , zullen zij benadrukt worden . Dit kan leiden tot ziekte of zelfs de dood . Een reptiel -safe digitale thermometer met een temperatuur sonde is een must bij het houden van deze gekko's in gevangenschap . Als uw gekko oververhit raakt , lijkt lusteloos of kleverig aanvoelt , behandelen de situatie als een noodsituatie . Wat je nodig hebt
Digitale thermometer
Vernevelingsinstallaties spuitfles
Fan
Ice
Toon meer instructies
Routine Summer Care
1

Turn uit of koppel warmtelampen of warmteafgevend brandt tijdens het heetste deel van de dag . Gekko's vereisen 10 tot 12 uur van de full- spectrum verlichting elke dag , zodat hun verlichting schema dienovereenkomstig te wijzigen .

Zorg Pagina 2 voldoende schaduw voor uw gekko's als ze buiten zijn gehuisvest onder natuurlijk zonlicht .

3

Benevel leefomgeving van uw gekko . De meeste gekko's de voorkeur aan water dat zich heeft opgehoopt op de bladeren en de ondergrond in plaats van water gerechten te drinken . In het algemeen , een luchtvochtigheid van 50 procent is ideaal voor kuif gekko's .

Zorg
4 ventilatie door het vervangen van strakke kappen met schermen . Plaats een ventilator in de buurt van het terrarium om luchtbeweging toe te voegen over de bovenkant van de tank.
In een noodsituatie
5

Plaats de gekko in een koele plaats verwijderd van zonlicht.
6

Plaats plastic zakken van ijs rond het terrarium . Gebruik handdoeken tussen de zakken en het terrarium , en mag u het gekko tegen het glas , of de gekko kan te snel afkoelen.
7

Hoek een fan overwaait een open zak of bak ijs op het terrarium . Dit levert koele lucht naar de tank.

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com