Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Reptielen , Knaagdieren Knaagdieren >> gekko's >> 

Meelwormen Feiten

 

Meelwormen zijn makkelijk te vinden , geen moeite om zich te verspreiden en hebben zo veel gebruikt . Van een klein ei tot een glanzende kever , de meelworm is zeker om uw belangstelling te houden . Identificatie

Meelwormen zijn de larve van de kever Tenebrio of het duister kever . Meelwormen zijn middenbruin tot donkerbruin en maat 1 1/4 cm lang op de vervaldag, volgens de mealwormstore.com ( zie referentie 1 ) .
Life Cycle

de meelworm ondergaat een viertraps metamorfose . De eerste fase is het ei dan de larven , gevolgd door poppen en uiteindelijk de volwassen volgens de mealwormstore.com ( zie referentie 1 ) .
Gebruik

Meelwormen worden vaak gebruikt voor het voeden van reptielen , vissen en vogels . Ze worden ook gebruikt voor visaas en wetenschap eerlijke projecten ( zie referentie 2 ) .
Adult

Een volwassen meelworm is een kleine , donkerbruine of zwarte kever met een harde schaal . Tijdens het volwassen stadium , The Darkling kever is nachtdieren en leeft alleen om te eten en te groeien ( zie referentie 1 ) .
Voedselbronnen

Meelwormen zijn aaseters die onveilig maken en eten granen zoals meel , maïsmeel , haver en tarwe . Dit is waarom ze meelwormen worden genoemd en worden geclassificeerd als een plaag , volgens EnchantedLearning.com ( zie referentie 3 ) .
Grappig feitje

Meelwormen zijn zeer voedzaam . Rijk aan eiwitten en laag in vet , maken ze een uitstekende bron van voedsel. De beste manier om ze te eten met behoud van de voedingswaarde is rauw , volgens de mealwormstore.com ( zie referentie 1 ) .

Populaire artikelen

Wat doen luipaard gekko's Eat

? Voeden op live bugs is een manier van leven voor luipaardgekkos . Dit kleurrijke reptiel geniet feesten op een verscheidenheid van kleine wormen , krekels en waterdruppels . Het bijhouden van een luipaardgekko gezond in een captive omgeving vereist extra voedingssupplementen. Gekkos eten een verscheidenheid van wormen en krekels . Krekels Feed krekels als een van de belangrijkste voedingsmiddelen om een luipaardgekko . Commercieel gezien levend geteeld of gevriesdroogde krekels die gut zij

Klik hier

Temperatuur Effecten op Gekko's

Meer dan 800 soorten gekko , een soort hagedis , leven in warme klimaten . Wanneer gehouden als huisdieren , ze warmte en vocht nodig om gezond te blijven . Climate Verschillende soorten gekkos vereisen verschillende temperaturen. Typisch, de meeste gekkos gedijen met overdag temperaturen van 70 tot 80 graden Fahrenheit . De nachtelijke minimumtemperatuur moet tussen 70 en 75 graden . Effecten gekkos zijn koudbloedig , wat betekent dat ze nodig hebben warme temperaturen te overleven . Als

Klik hier

Over Gekko

Gekkos zijn kleine tot middelgrote hagedissen , en er zijn meer dan 1000 verschillende soorten verspreid over de hele wereld , waarvan vele mensen als huisdier houden . Volgens Encyclopedia.com , gekkos zijn de enige hagedissen die getjilp geluiden om te communiceren gebruiken . Soorten Volgens Random House , zijn gekkos verdeeld in twee soorten: degenen die hebben vaste oogleden en kan niet knipperen , en die met beweegbare oogleden , dat kan knipperen . Bovendien, sommige gekkos zijn nachtd

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com