Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Reptielen , Knaagdieren Knaagdieren >> kikkers Padden

Hoe om te zorgen voor uw kikker of pad Pet

 

Als u een harde tijd het verzorgen van uw kikker of pad wil je om dit te lezen . Wat je
klein of groot aquarium nodig
bodem
waterbak
kunstmatige of echte planten ( als je wilt ) op Twitter krekels of kikker eten
Meer tonen instructies
1

Eerst moet je weten kikkers graag in het water of op het land , afhankelijk van welk type het is. Padden willen leven meestal op het land . Maar voordat u uw huisdier kikker of pad te kopen , moet u wat onderzoek naar doen . Kopen van 2

Zodra je klaar bent met je onderzoek je wat sommige materialen voor uw kikker of padden nodig habitat. Hier is wat je nodig hebt : een grote of kleine lege aquarium , de bodem als het een pad, of als het een kikker die vooral leeft in het water . Vul uw aquarium met water . Het volgende item dat je nodig hebt is kunstmatige of echte planten , afhankelijk van uw voorkeur . U vindt er ook een waterbak nodig als het leeft op het land . Andere dan de materialen , kunt u meer toevoegen als u wilt .
3

U dient uw kikker of pad te voeden twee keer per week regelmatig . Ze vinden het leuk om krekels , wormen eten , of als het een levende kikker kun je pellets kopen . Voer niet je kikker te veel, want als het te veel eet kan het ziek worden of eventueel sterven.
4

Als u problemen met uw kikker of pad hebben nog wat informatie van uw lokale bibliotheek of dierenwinkel . Hoop dat deze ideeën zal je helpen .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com