Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Reptielen , Knaagdieren Knaagdieren >> kleine Huisdieren

? In welke temperaturen kan een egel buiten

 

Er zijn twee soorten egel in het wild : de Europese egel en de woestijn egel . Europese egels zijn winterhard in koudere klimaten en de meest voorkomende vorm gehouden als huisdier . Alle egels liever warme temperaturen en eigenaren van gezelschapsdieren te gebruiken warmtelampen om de temperatuur van de kooi van de egel boven de temperatuur van een kamer te verhogen . Als een egel te warm wordt , symptomen omvatten hijgen en roodheid van de huid . Woestijn Egels

Volgens BBC Nature , de woestijn egel , of lange oren egel, is te vinden in Afrika , Azië , China , Rusland en delen van het noorden van India . Wanneer een warm klimaat te heet wordt , egels gaan in een sluimerende staat bekend als estivation om energie te besparen . Afhankelijk van de beschikbaarheid van voedsel en water , kunnen egels estivate bij temperaturen van 85 graden Celsius of hoger . In tegenstelling tot de winterslaap , kunnen dieren in estivation buiten wandelen of overgang in en uit de slapende toestand samen met de stijgende en dalende temperaturen .
Europese Egels

Europese egels in heel Europa wonen , het Verenigd Koninkrijk , Wales en delen van Rusland . Deze koude klimaat dieren overwinteren door bevriezing winters. Volgens de Oracle Education Foundation , zal een temperatuur van 59 graden Celsius of lager winterslaap te induceren in het wild levende egels . Deze volledig slapende toestand vermindert regelmatige lichaamstemperatuur van het dier uit de jaren '90 tot zo laag als 43 graden . De vertraging van de lichaamsfuncties kan de dieren om te overleven zonder voedsel door het koude seizoen .
Autumn Jongeren

Een herfst juveniel is een egel in het wild dat is te jong voor de winterslaap , maar oud genoeg om uit de buurt van haar moeder. Wanneer een dier weegt £ 1 of minder , is het onwaarschijnlijk dat winterslaap overleven . Soms tuinders en dierenliefhebbers zullen de dieren overwinteren in kooien . Volgens de British Hedgehog Preservation Society , kunnen wilde egels sterven van de stress van het zijn in gevangenschap . De Vereniging stelt voor dat als de egel lijkt normaal , het is het beste om het in het wild te verlaten om te overwinteren . Als het dier stopt met eten , komt uit in het daglicht , wankelt of vertoont groen en kut uitwerpselen , het waarschijnlijk bescherming nodig heeft. Laat de egel als 's nachts temperaturen blijven boven de 41 graden C.
dierenverzorging
Egels gebruiken hun stekelige stekels te verdedigen tegen roofdieren .

Ideale temperaturen voor een huisdier egel zijn tussen de 70 en 80 graden F , volgens de Hilltop Animal Hospital . Bij de invoering van een dier naar een nieuwe kooi , warmere temperaturen tot 85 graden F zal helpen aanpassen . Als een kooi geplaatst tegen een koude buitenmuur of temperaturen onder 65 graden , winterslaap worden geïnduceerd , waardoor een daling van de lichaamstemperatuur van het dier . Als dit gebeurt , moeten eigenaren van gezelschapsdieren de kooi temperatuur terug in een comfortabele zone te verhogen .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com