Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> exotische huisdieren >> Andere Exotische huisdieren

Eetgewoonten van de Wolf Spider

 

Wolfspinnen zijn wereldwijd te vinden in een breed scala van habitats , variërend van prairies , bossen , wetlands en rond suburbane woningen . In tegenstelling tot de meeste spinnen , doet de wolf spin niet spin web om prooi te vangen , in plaats daarvan , het graaft een hol in de grond en hinderlagen zijn prooi . Sommige wolfspinnen dekt de ingang van hun holen met een deksel terwijl thuis voor hun bescherming tegen andere roofdieren . Predatie Methode

Naast de loer liggen , is het ook niet ongewoon voor een wolf spider om op te jagen na zijn prooi . De wolf spin vangt zijn doel met zijn benen en omkeert op zijn rug voordat piercing zijn prooi met zijn slagtanden en injecteren met gif .
Venom

Hoewel de wolf spin is giftig , het gif is niet dodelijk voor de mens. Het doel van het gif enzymen vrijkomen in het lichaam van de prooi beginnen oplossen organen zijn slachtoffer . De wolf spin zuigt vervolgens de vloeibaar organen via haar holle giftanden .
Prey

Wolfspinnen zal een breed scala aan insecten en reptielen eten als onderdeel van hun dieet . Zij gewoonlijk eten krekels, vliegen, kakkerlakken , riet padden , oorwormen , mieren en kevers . Wolfspinnen zijn zelfs bekend kannibalistische wanneer andere voedselbronnen zijn schaars.

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com