Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> exotische huisdieren >> Andere Exotische huisdieren

Gemeenschappelijke Bijtschildpadden in Georgië

 

Een paar vleesetende snapping schildpadden zijn inheems in de verse waterwegen van Georgië. Deze reptielen variëren sterk in grootte, vorm en ecologische niche . Bijtschildpadden zijn uiteraard exclusief voor Noord-Amerika , met een bereik van Canada naar Mexico . Zowel van de gedrongen amfibische jagers leven in Georgië . Deze dieren doden prooi met een verpletterende beet . Alligator Brekende Schildpad

De alligator bijtschildpad is het grootste zoetwatermeer schildpad in Noord-Amerika , met volwassenen met een gemiddeld gewicht van 175 pond. , Volgens de " National Geographic " website . Deze schildpad jaagt door wiebelen haar wormachtige tong te vissen en kikkers te lokken naar zijn krachtige verpletterende snavel . Terwijl deze enorme roofdieren spenderen het grootste deel van hun leven onder water , vrouwen laat de veiligheid van het moeras om hun eieren te leggen . Hoewel ze hebben geen natuurlijke vijanden , zijn alligator bijtschildpadden vermeld door natuurbeschermers als bedreigd vanwege de exotische dierenhandel .
Bijtschildpad
Let op de lange , stompe klauwen van de gemeenschappelijke bijtschildpad .

Gemeenschappelijke snapping schildpadden zijn veel kleiner dan de krokodillespecies . Deze verscheidenheid aan schildpad is regelmatig te vinden op de oevers en kusten. Het is een afstandelijke soorten die zullen aanvallen met een pijnlijke beet als het zich bedreigd voelt op het land . Gemeenschappelijke snappers eet kleine gewervelde dieren , en hun voeding aanvullen met vegetatie . Als de kleinere van de twee soorten , vaak bijtschildpadden bereiken een gewicht van 30 tot 40 pond. Bijtschildpadden zijn kalm dieren in het water en zullen waarschijnlijk om weg te zwemmen uit angst voor mensen benaderen .
Brekende Schildpad Eigenschappen

De twee soorten bijtschildpad hebben een groot aantal kenmerken , ondanks de grote omvang verschillen . Beide schildpadden zijn niet in staat om hun hele lichaam te trekken in hun beschermende schelpen, en rekenen op een sterke beet voor zelfverdediging . Ze zijn duidelijk verschillend van andere schildpadden met hun grote snavels , lange dinosaurus -achtige staarten , en langwerpig graafklauwen . Bijtschildpadden maken voor verschrikkelijke huisdieren vanwege hun aquatische behoeften en de mogelijkheid om de vingers te snijden met een hap , maar sommige mensen nog steeds proberen om de zorg voor deze gevaarlijke reptielen . Als jongen en totdat ze volgroeid zijn , snapping schildpadden zijn potentiële prooi voor vele dieren, waaronder reigers en alligators .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com