Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> exotische huisdieren >> Andere Exotische huisdieren

Over Exotic Frog Habitat

 

Meest exotische kikker soorten zijn te vinden in Centraal-en Zuid-Amerika en Mexico , zoals de Kikker van de Pijl , de rood - eyed boomkikker , de gehoornde kikker en de geel -gestreepte kikker van . Een aantal andere rassen zijn te vinden in Afrika , Australië en Zuidoost-Azië , waar bepaalde soorten kikker goed zijn aangepast aan het tropische klimaat . Bedreigde

In Panama alleen al zijn er minstens 50 verschillende soorten exotische kikkers , maar ondanks het feit dat aangepast aan het leven in de regenwouden van Midden-Amerika zijn ze nog steeds uiterst kwetsbaar , omdat zij in staat zijn om stoffen te absorberen door hun vochtige huid, die gemakkelijk geïnfecteerd met schimmels . Een soort van schimmels is vrijgegeven van de kikker milieu na vele Afrikaanse klauwde padden ontsnapt uit gevangenschap en besmet de watersystemen . Wildlife expert David Attenborough voorspelde in 2008 dat de infectie verantwoordelijk is voor het uitsterven van veel kikkersoorten die de regio bewonen zou zijn . In heel Centraal-Amerika vele soorten worden steeds bedreigde en soorten, zoals de gouden pad , afkomstig uit Costa Rica , zijn nu uitgestorven. Uit 6000 kikkersoorten wereldwijd ten minste een derde nu in gevaar worden gebracht .
Habitat

Exotische kikkers kunnen dicht bij stromend water te vinden in dichte vegetatie in gebieden van het regenwoud . Vele exotische kikker rassen leven voornamelijk in bomen. De rode-ogen boom kikker is zeer geschikt voor het beklimmen van boomtakken , want deze soort heeft een individuele zuignap op elke teen . De Wallace's vliegende kikker , inheems in Zuidoost-Azië , heeft grote zwemvliezen die het mogelijk maken te glijden van boom tot boom . Andere rassen , zoals de geel -gestreepte dart kikker en de gouden kikker , die is inheems in Brazilië , vindt u woon onder de gevallen bladeren van de bosbodem . Ze verbergen zich ook in spleten in bomen en stenen bij droog weer .
Water

Hoewel de meeste exotische kikkers spenderen het grootste deel van hun leven uit het water , ze meestal terug er om te reproduceren . Tijdens het regenseizoen veel kikkersoorten leggen hun eitjes op de bladeren van de bomen die direct hangen over het water . Zodra de eitjes uit het water erin stroomt het blad en in het water , het nemen van de kikkervisjes mee. De kikkervisjes in het water blijven gedurende twee maanden tot ze naar voren als kikkertjes en verhuizen naar de bomen , totdat het tijd is voor hen om te reproduceren .
Voedsel Resources

Aangezien alle kikkers zijn koudbloedig ze hebben erg weinig voedsel om energie te behouden . Dit kenmerk betekent dat zij kunnen overleven in habitats waar voedsel schaars . Regen kikkers , afkomstig uit Afrika , zijn in staat om maanden door te brengen onder de grond te wachten op het regenseizoen voor komen te voeden met mieren en termieten . In het regenwoud zijn exotische kikkers ook vleesetende , vooral voeden met kleine insecten zoals vliegen , en kleine spinnen . Soorten zoals de rode - ogen boomkikker zullen alles wat ze kunnen passen in hun mond , met inbegrip van andere kikkers eten. De grotere gehoornde kikker vertrouwt op zijn camouflage om in combinatie met het gebladerte van de bosbodem , waar hij aast op slangen, hagedissen , muizen , grote insecten en andere gewervelde dieren .
Captivity

in gevangenschap exotische kikker ras afkomstig uit het regenwoud worden bewaard in glazen habitats genoemd vivariums . Deze nemen een hoop werk te behouden , aangezien elke kikker ras heeft een bepaalde temperatuur , die ook verschilt tussen dag en nacht . De temperatuur van het reservoir moet worden vastgesteld op 68 graden Fahrenheit nachts tussen 75 en 88 tijdens de dag , afhankelijk van de specifieke ras . Kikkers moet worden gegeven een omgeving die is gevuld met kunstmatige , niet-eetbare planten en drijfhout . Boomkikkers vooral moeten takken om op te klimmen . Er zou ook een gebied van schoon water en de tank mag nooit in direct zonlicht worden geplaatst . In gevangenschap kikkers worden gevoed 02:58 live- krekels elke twee tot drie dagen .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com