Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> exotische huisdieren >> Andere Exotische huisdieren

Bat Rays Feiten

 

ook genoemd Myliobatis californica , Bat stralen werden ontdekt in de late 1800's . Bat stralen zijn een speciaal soort onderwater ray met een onderscheidend licht bruin of zwart lichaam en een witte onderbuik . Het wordt genoemd gebaseerd op de lange vinnen die van een knuppel lijken . Fysieke beschrijving

Dit ras van de straling heeft een ongewoon plat lichaam en een dunne staart die kan groeien tot zelfs langer dan het lichaam van de ray.They zijn hebben een hoekige wervelkolom achter hun romp en een hoofd dat lijkt enigszins verlengd . Ze kunnen een gewicht tot 200 kilo en zijn meestal 2 tot 5 meter breed .
Habitat -en milieu

Bat stralen voorkeur ondiepe wateren in de buurt van estuaria of andere low- getijdengebieden . Deze soort wordt ook aangetrokken tot zandgebieden of koraalriffen . Er is een groot aantal van deze soort in de Stille Oceaan of Mexicaanse delen van het schiereiland Baja California .
Lifestyle

Bat stralen zijn zeer actief 's nachts en het is bekend dat zowel individueel of in grote groepen reizen .
eetgedrag

groepen duizenden stralen gebruik borstvinnen te ontregelen kleine dieren in de buurt van de bodem van de oceaan te voeden . Bat stralen normaal verbruikt garnalen , tweekleppigen , kleine knokige vissen, krabben en andere iets grotere dieren.
Reproductie

Bats stuurman tijdens de lente en de zomer jaarlijks . Tijdens copulatie de mannen en vrouwen zwemmen samen met borstvinnen bewegen in eenheid . Na 9-12 maanden van de dracht , zijn ongeveer een dozijn pups levend geboren .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com