Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> exotische huisdieren >> Pet Monkeys

Hoe te Babysit een Orangutan

 

Een goede oppas , een die wordt gevraagd om terug te keren , is respect voor de ouders , of in dit geval , wensen en plannen van de de eigenaar " baby. " Een orang-oetan , afhankelijk van de leeftijd , is ongeveer evenveel aandacht als een kind. Ze zijn wilde jungle dieren , en al zijn ze rustig in de natuur , je weet nooit wat te verwachten van een dier dat uit zijn habitat. Lees verder en leren wat je moet verwachten tijdens het kijken naar een orang-oetan . Wat je nodig hebt
Luiers
Orangutan eten
Toon meer instructies
1

Vraag de eigenaar wat de dagindeling is voor de aap . Volgens de website Enchanted learning in de sectie " All About Orang-oetans , " de orang-oetans wat tijd elke dag op zoek naar voedsel en het maken van een nest van bladeren om in te slapen 's nachts.

Zoek 2 waar eet-en slaapvertrekken van het dier bevinden . Orang-oetans zijn heel rustige dieren die normaal slapen veel , het bedrag hangt af van de leeftijd

Vraag
3 als de orang-oetan graag worden gehouden en uitgevoerd . . Volgens de Borneo Orangutan Survival UK , een website die bescherming promoveert naar de orang-oetan , de apen zijn onhandig op wandelafstand en willen verblijven in de bomen .
4

Vraag of de orang-oetan moet zijn eten snijden en drinkt hij uit een fles. Voer hem wat de eigenaar voor u heeft achtergelaten . In het wild , de orang-oetan eet voornamelijk planten , met een voorkeur voor fruit . Zij zullen ook kleine diertjes zoals vogels of knaagdieren eten. Baby orang-oetans worden gegeven door hun moeders hoe te breken voedsel , maar een baby orang-oetan die een huisdier waarschijnlijk niet aan deze survival vaardigheden.
5

Controleer of er activiteiten die u moet vermijden uit angst van verstoort of dreigt de orang-oetan 's grondgebied . "Hoewel orang-oetans zijn doorgaans passief , agressie naar andere orang-oetans is heel gebruikelijk en ze kunnen territoriaal zijn," zegt Borneo Orangutan Survival UK . Als ze normaal passief in hun oorspronkelijke habitat , dat is niet te zeggen dat ze altijd passief , vooral als ze niet in hun natuurlijke habitat . Als de orang-oetan is territoriaal tegenover andere orang-oetans , kon het territoriaal voor de mens als het heeft geleefd met hen voor een lange tijd. Je wilt niet dat de aap zien je als een overtreder op zijn grondgebied .
6

luiers wijzigen of opruimen messes als dat nodig is.

Volg 7 instructies van de eigenaar om het beste van uw vermogen . Wees zacht en vriendelijk voor het dier .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com