Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> exotische huisdieren >> Pet wallaroos >> 

Hoe maak je een Pet Wallaroo

 

Kopen Soms is het hebben van een hond of kat voor een huisdier gewoon niet het voor u doen . Misschien heb je je zinnen gezet op iets meer exotische zoals een python of een tarantula . Of misschien iets meer lief en schattig , zoals een wallaroo . Als dit het geval is , bereid zijn om wat onderzoek op het verwarde kleine buideldieren en de bij het ​​kopen van een wettigheid doen . Instructies
1

Onderzoek de wallaroe zodat je weet wat voor soort dier u krijgt . Rekening met factoren zoals grootte , kosten en persoonlijkheidskenmerken van het dier . Een andere belangrijke overweging is of je hebt een nabijgelegen die een wallaroe kan behandelen dierenarts.

Kijk de wetten in uw staat met betrekking tot het houden van exotische huisdieren 2 up .
3

online Zoek naar fokkers van exotische dieren . Voorbeelden van enkele van deze faciliteiten zijn Schreiner Farms Exotic Pet Co die kwekers en kopers bij elkaar brengt .
4

Surfen op het web advertenties. Veel eigenaren van gezelschapsdieren gewoon plaats een advertentie op een website , terwijl anderen een advertentie site. U kunt ook proberen de lokale en nationale dierenwinkels , hoewel het moeilijker zou zijn om een ​​wallaroe vinden door middel van deze methode.
5

Check in bij de luchtvaartmaatschappij scheepvaartreglementen online als je moet hebben de Wallaroo naar u verzonden. Dit zal u voorzien van een lijst van eisen aan de scheepvaart dieren.

Populaire artikelen

  • ----HOT-huisdieren
  • Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

    © www.163457.com