Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> exotische huisdieren >> Tijgers huisdier >> 

Wat doen Bengal Tigers Do Day & Night ?

 

Bengaalse tijgers zijn het grootste lid van de kat familie . Ze zijn ook de meest talrijke tijger soorten in het wild , maar ze hebben een bevolking van slechts rond 2500 , volgens National Geographic . Tijgers leven solitair leven , met verschillende acties tijdens de dag en nacht . Jacht

Bengaalse tijgers zijn nachtdieren en jagen 's nachts . Ze besluipen hun prooi van achteren , met een beroep op hun sterke gezichts-en reukvermogen . Deze soort van tijger zal ook reizen lange afstanden naar wilde zwijnen , buffels , herten en andere grote zoogdieren vinden . De tijgers hebben kenmerkende , camouflage jassen die hen helpen sneak up op nietsvermoedende prooi. Ze zijn niet zo snel als sommige van de prooi jagen ze , zodat ze vertrouwen op verrassingsaanvallen. Een hongerige tijger kan eten £ 60 van voedsel in een nacht, maar ze meestal minder eten .
Rusten en afkoelperiode

Bengaalse tijgers leven in de warme klimaten van India . Omdat ze jagen 's nachts , ze vaak proberen om koel te blijven tijdens de dag. Tijgers zijn dol op water en besteden hun tijd het baden en afkoelen in rivieren en waterwegen tijdens de dag . Zij rusten op hun grondgebied tijdens de dag om voldoende energie te jagen 's nachts op te slaan .
Hun territorium te markeren

Bengaalse tijgers altijd markeren en verdedigen hun territorium . Bengals normaal alleen wonen , met als enige uitzondering de moeders en welpen of jonge broers en zussen samen leven . Een mannelijke tijger heeft algemeen grondgebied van maximaal 60 vierkante mijl , maar de grootte is afhankelijk van rivaal tijgers en de beschikbaarheid van voedsel . Tijgers krassen bomen, verlof uitwerpselen en laat geur markeringen om de grens te bepalen . Deze grondgebied markeringen vertellen andere tijgers van de grootte en het geslacht van de tijger die er wonen.
Koppelen

Wanneer mannetjes klaar zijn om te broeden , vrouwen vinden ze door hun markeringen , geuren en brullen . Mannetjes en vrouwtjes paren elk moment van de dag, en zou kunnen paren tot 100 keer over een periode van twee dagen . De vrouwelijke baart welpen in haar hol , en het mannetje laat ze aan hun lot overgelaten . Vrouwelijke Bengaalse tijgers zogen hun jongen tot ze zes maanden oud. Moeders worden gedwongen om vaak te jagen , maar niet ver van hun welpen dwalen . De jonge welpen beginnen met de jacht na een jaar , maar ga er niet over hun eigen pas na twee .

Populaire artikelen

Hoe to Feed Tiger Cubs

De verantwoordelijkheden van het voeden tijgerwelpjes zijn tijdrovend en zeer specifiek op de behoeften van de baby exotische dieren . Toewijding is vereist wanneer die zich voordeed als draagmoeders om tijgerwelpjes , evenals een realistische aanpak om uw relatie met hen .. Exotische dieren kan niet worden getemd . Maakt niet uit hoe schattig ze ook mogen zijn , zodra ze opgroeien kunnen ze gevaarlijk zijn . Feeding welpen wordt niet aanbevolen voor een beginner . Wat je nodig hebt Zuigflessen

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com