Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> exotische huisdieren >> Tijgers huisdier >> 

Hoe kan ik een White Tiger Feed

 

Het gen dat sommige tijgers wit maakt is recessief en behalve dat een gen - witte tijgers zijn identiek aan oranje Ones. Witte tijgers verschijnen in de Indiase literatuur in de 15e eeuw , maar zij werden nooit achtereenvolgens in gevangenschap gefokte tot de jaren 1950 . Een van deze witte tijgers werd gegeven aan de National Zoo in 1960 en de eerste witte tijger geboren in de Verenigde Staten werd afgeleverd op dezelfde dierentuin tien jaar daarna. Voedingstekorten werden beschuldigd van de moeilijkheid dierentuin keepers had witte tijgers fokken op het moment. Nu tijger experts zijn geneigd om die vroege problemen wijten aan algemene onervarenheid van dierenverzorgers met het fokken van elke grote kat in gevangenschap . Wat je nodig hebt
Rauw paardenvlees en rundvlees
pepared grote kat dieet voedsel in blik of omhulsels
Paard en koe botten
Roestvrij stalen kom
multivitaminetabletten
500 mg vitamine C tabletten
400 iUM vitamine E capsules
Kippenvet of kip ruggen
Feeding log
Toon meer instructies
1

Feed witte tijgers vijf dagen per week en maken ze snel twee dagen per week . U kunt uw tijgers voeden ofwel een voorbereide " grote kat dieet" of stukken rauw paardenvlees en rundvlees aangevuld met vitamines . Kopen van 2

Voed uw witte tijger ongeveer 3,5 procent van zijn lichaamsgewicht in rauw vlees elk feeding dag . Een 350 £ tijger behoeften gemiddeld ongeveer 12 ponden vlees steeds bij een toegevoerd , hoewel hij meer winter worden toegevoerd dan in de zomer . Geef nooit uw tijger gekookt vlees .
3

Supplement zowel voorbereid en vleesbrok diëten met paard en koe botten twee keer per week , om te voorkomen dat tandvleesontsteking en tandsteen op de tanden van uw tijger. Geef uw tijger botten op de dagen dat je hem geen eten vlees.
4

Geef uw tijger zijn vlees in een roestvrij stalen kom . Aluminium schalen zal de tanden van uw tijger verkleuren . Verwijder alle geconsumeerde vlees binnen 24 uur.
5

Crush twee , volwassen multivitamine tabletten en een 500 mg vitamine C tablet en toe te voegen aan elke vier kilo vlees u uw tijger voeden. Punctie en druppelen een 400 IE vitamine E capsule dan elke vier kilo vlees je voedt uw grote kat .
6

Voed uw witte tijger kippenvet of kip ruggen een dag per week als een bron van vet - oplosbare vitaminen .
7

Houd een logboek bij van alles wat u uw kat te voeden, zodat als uw kat zwaarlijvig of vertoont de symptomen van een tekort dieet , heb je een geschreven verslag om u te helpen de fout te ontdekken.

Populaire artikelen

Hoe to Feed Tiger Cubs

De verantwoordelijkheden van het voeden tijgerwelpjes zijn tijdrovend en zeer specifiek op de behoeften van de baby exotische dieren . Toewijding is vereist wanneer die zich voordeed als draagmoeders om tijgerwelpjes , evenals een realistische aanpak om uw relatie met hen .. Exotische dieren kan niet worden getemd . Maakt niet uit hoe schattig ze ook mogen zijn , zodra ze opgroeien kunnen ze gevaarlijk zijn . Feeding welpen wordt niet aanbevolen voor een beginner . Wat je nodig hebt Zuigflessen

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com