Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> exotische huisdieren >> Tijgers huisdier >> 

Een lijst van de soorten van Tigers

 

Tigers zijn intelligent, felle roofdieren en een van de grootste katachtige ter wereld . In tegenstelling tot andere grote katten , tijgers leven in het algemeen en jagen alleen, maar samen komen om te paren . Elke tijger heeft een afzonderlijke reeks van strepen en geen twee zijn gelijk. Tiger worpen gemiddeld tussen 2-6 welpen per geboorte en de vrouwtjes verhogen de jongen af, totdat ze ongeveer 3 jaar oud . Bijna alle tijger soorten zijn bedreigd door de vernietiging van habitats en illegale stroperij . Bengaalse tijger

ligt in India en Bangladesh , is de Bengaalse tijger ook wel bekend als de Indiase tijger . Bengaalse tijgers zijn goed voor ongeveer de helft van alle wilde tijger soorten en kan overleven in zowel de woestijn en graslandhabitats . Het zijn nachtdieren jagers die jagen op herten, wilde zwijnen en buffels . Volgens National Geographic , kan een hongerige Bengaalse tijger verbruiken maar liefst 60 kilo vlees in een nacht . De tijger is vooral wit met zwarte strepen , maar heeft soms geen strepen op alle.
Siberian Tiger

Siberische tijgers worden vaak aangeduid als Amur tijgers en zijn de grootste van alle de tijger soorten. De voorkeur van de berkenbossen van Oost- Rusland , zijn ze ook te vinden in delen van China en Noord-Korea . National Geographic schat dat er tussen de 400 tot 500 Siberische tijgers in het wild leven en dit aantal relatief stabiel beschouwd . Ze voeden zich met elanden en wilde zwijnen , kiezen om te jagen tijdens de nacht. Siberische tijgers zijn bedekt met witte vacht met zwarte strepen .
Sumatraanse tijger

De Sumatraanse tijger is de kleinste van alle tijger soorten. Het is ook een van de meest bedreigde soorten voor een 350-400 in het wild vandaag . Stropers azen op de Sumatraanse tijger voor hun gewaardeerde oranje en roodachtige vacht en lichaamsdelen , die vaak worden gebruikt in de Aziatische geneeskunde. Deze soort van tijger is alleen te vinden in West- Indonesische op het eiland Sumatra , waardoor het zeer geïsoleerd. Ze voeden zich meestal op wilde dieren zoals herten en zwijnen .
Maleise Tijger

De Maleise tijger ligt in Maleisië en leeft in moerassen , bossen en binnen plantages . Er wordt geschat dat er ongeveer 500 of meer Maleise tijgers leven in Maleisië , waardoor het een van de gezondere tijger soorten. Eten van wilde zwijnen en de Barking en Sambar herten , de Maleise tijger in staat is het bijhouden van zijn prooi over lange afstanden. Maleise tijgers zijn bedekt met oranje vacht en zwarte strepen .
Indochinese tijger

ligt in delen van Laos , Vietnam en Cambodja , de Indochinese tijger heeft de donkerste vacht oranje jas van alle de tijger soorten. Zij geven de voorkeur in geïsoleerde gebieden, zoals grote hoogte bergketens te leven . Volgens Tiger Homes , zijn er ongeveer 1200 Indo-Chinese tijgers in het wild . Maar de vernietiging van habitats en illegale stroperij heeft geleid tot dalende bevolkingsaantallen . Ze hebben de neiging zich te voeden met middelgrote het bos levende dieren zoals herten, elanden en wilde zwijnen .

Populaire artikelen

Hoe to Feed Tiger Cubs

De verantwoordelijkheden van het voeden tijgerwelpjes zijn tijdrovend en zeer specifiek op de behoeften van de baby exotische dieren . Toewijding is vereist wanneer die zich voordeed als draagmoeders om tijgerwelpjes , evenals een realistische aanpak om uw relatie met hen .. Exotische dieren kan niet worden getemd . Maakt niet uit hoe schattig ze ook mogen zijn , zodra ze opgroeien kunnen ze gevaarlijk zijn . Feeding welpen wordt niet aanbevolen voor een beginner . Wat je nodig hebt Zuigflessen

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com