Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> exotische huisdieren >> Tijgers huisdier >> 

Hoe to Feed Tiger Cubs

 

De verantwoordelijkheden van het voeden tijgerwelpjes zijn tijdrovend en zeer specifiek op de behoeften van de baby exotische dieren . Toewijding is vereist wanneer die zich voordeed als draagmoeders om tijgerwelpjes , evenals een realistische aanpak om uw relatie met hen .. Exotische dieren kan niet worden getemd . Maakt niet uit hoe schattig ze ook mogen zijn , zodra ze opgroeien kunnen ze gevaarlijk zijn . Feeding welpen wordt niet aanbevolen voor een beginner . Wat je nodig hebt
Zuigflessen
Flessenborstel
Antibacteriële zeep
Speciale formule voor exotische katachtigen
babyflessenwarmer
Vitaminesupplement voor exotische katachtigen
Blender of hand-held klop
Browned gemalen kalkoenvlees
Fase twee babyvoeding
Toon meer instructies
1 Blend de formule ook.

Bereid een vloeibare formule om de welpen te voeden . Een voorgestelde methode is om Esbilac , geitenmelk , Nutri - Cal en gebotteld water te gebruiken . Meng in een blender of gebruik een snorhaar om ingrediënten goed te mengen. Kopen van 2 flesvoeding tijgerwelpjes .

Feed welpen met baby flessen opgewarmd formule zo vaak als om de twee of drie uur in de eerste dagen of weken van het leven . Meest exotische katachtige jongen moeten vaak gevoed op alle uren , althans de eerste week . Zoals welpen leeftijd , kan het voederen frequentie worden verlaagd , net als bij menselijke baby's .

Zorg Goedkope 3 ervoor dat de koppen van de welpen zijn op opwaartse hoek , terwijl ze drinken uit flessen. Dit houdt vocht van het krijgen in hun longen . Pas de hoeveelheden van formule als de welpen groeien . Burp welpen na de voeding , net zoals u zou doen met menselijke baby's .
4

In fase - twee babyvoeding aan de formule mix na een paar weken . Op ongeveer 6 weken oud zijn , kunnen babywelpen worden gevoed kleine hoeveelheden gemalen , gekookt vlees van kalkoenen . Wanneer vaste stoffen worden gemengd met vloeistof , vergroten de fles tepels.
5

Verander de consistentie van het voedsel de welpen worden langzaam aan totdat ze de overgang volledig aan vast voedsel . Een vitaminesupplement geschikt voor exotische katachtige welpen kan worden gebruikt om ongeveer 10 weken . Op ongeveer 16 weken , wanneer ze eten ongeveer drie keer per dag, ze zijn officieel gespeend .

Populaire artikelen

Hoe to Feed Tiger Cubs

De verantwoordelijkheden van het voeden tijgerwelpjes zijn tijdrovend en zeer specifiek op de behoeften van de baby exotische dieren . Toewijding is vereist wanneer die zich voordeed als draagmoeders om tijgerwelpjes , evenals een realistische aanpak om uw relatie met hen .. Exotische dieren kan niet worden getemd . Maakt niet uit hoe schattig ze ook mogen zijn , zodra ze opgroeien kunnen ze gevaarlijk zijn . Feeding welpen wordt niet aanbevolen voor een beginner . Wat je nodig hebt Zuigflessen

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com