Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> exotische huisdieren >> Tijgers huisdier >> 

Hoe to Feed Tigers baby

 

Baby tijgers mag nooit huisdieren , omdat ze nooit hun dierlijke instinct te verliezen als een roofdier . Als je een baby tijger te vinden, bel dan de lokale dierentuin of dierlijke redding organisatie. Als u een baby tijger voeden voordat iemand komt om het op te rapen , is het een relatief eenvoudig ding , als baby tijger kan het gewoon drinken uit een zuigfles . Met een paar baby- eten en drinken items, kunt u een baby tijger voeden gedurende enkele weken. Wat je nodig hebt
Blender
Flessenwater
12 oz . Esbilac poeder
12 oz . geitenmelk
4.25 oz . Nutri- Cal
Gerber Fase twee voedsel , twee potten elk van kalkoen , rundvlees en kip
baby fles en Vochtige doekjes
Een liter container
Toon meer instructies

1

Verwarm steriel gebotteld water . Het moet niet warm zijn, gewoon lauw . Kopen van 2

Zet verschillende oz van het water in een keuken blender en voeg de Nutri - Cal , twee potten van kip, kalkoen en rundvlees babyvoeding , Esbilac poeder en geitenmelk . Zorg ervoor dat het mengsel gedurende enkele minuten om te voorkomen dat aan elkaar klonteren .

Giet 3 het mengsel in een steriele liter container .

Voeg 4 meer steriele gebotteld water tot de liter container vol is. Schud volledig op voordat gieten in een fles .
5

Verwarm de fles in een pot met water of in de magnetron .
6

Voed de baby tijger met de fles als u zou een menselijke baby . Zorg ervoor dat de fles wordt gekanteld zodat er geen lucht in de baby tijger.
7

Veeg de baby tijger met een nat doekje rond de geslachtsdelen te stimuleren om elke keer dat u het voeden plassen . De baby moet ook poepen meerdere keren per dag , dus wees voorbereid met handdoeken en meer doekjes om alles schoon te maken .

Populaire artikelen

Hoe to Feed Tiger Cubs

De verantwoordelijkheden van het voeden tijgerwelpjes zijn tijdrovend en zeer specifiek op de behoeften van de baby exotische dieren . Toewijding is vereist wanneer die zich voordeed als draagmoeders om tijgerwelpjes , evenals een realistische aanpak om uw relatie met hen .. Exotische dieren kan niet worden getemd . Maakt niet uit hoe schattig ze ook mogen zijn , zodra ze opgroeien kunnen ze gevaarlijk zijn . Feeding welpen wordt niet aanbevolen voor een beginner . Wat je nodig hebt Zuigflessen

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com