Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> exotische huisdieren >> Tijgers huisdier >> 

Informatie over de baby Tigers

 

Roaming door Aziatische bossen zijn een klein aantal baby- tijgers en hun ouders . Vrouwelijke tijgers leven schenken aan maar liefst zeven welpen in een tijd , die volledig afhankelijk zijn van hun moeder een week na de geboorte totdat ze hun ogen openen . Vrouwtjes zullen hun moeders laten na ongeveer acht maanden , terwijl het mannetjes duurt bijna een jaar om hun moeder te verlaten . Habitat

baby tijgers volgen hun moeder voor de eerste drie maanden van het leven om de nodige sociale vaardigheden te leren. Tot ze acht maanden tot een jaar zullen ze hun moeder volgen .
Maturity

baby tijgers volgroeid na het verlaten van hun moeder . Op 3 jaar oud , een vrouwelijke welp is kunnen reproduceren en zoekt naar een partner. Een mannelijke welp zijn hoogtepunt bereikt op de leeftijd van 4 en ook zoekt dan naar een partner. Het vrouwtje benadert altijd de man eerst te reproduceren met .
Voedsel

baby tijgers vlees eten . Herten , wilde zwijnen , apen , beren , vee en luipaarden komen vaak voedsel voor tijgers . Moeder tijgers jagen voor de welpen tot ze drie maanden oud . Tegen de tijd dat de welp wordt drie maanden oud is , heeft het geleerde vaardigheden om kleine zoogdieren en knaagdieren jagen om te eten .
Soorten

Er zijn zes soorten tijgers . Amur , Bengaalse , Indochinese , Maleis , Zuid- China en Sumatraanse zijn de belangrijkste soorten van tijgers . Witte tijgers zijn een zeldzame soort in de familie Bengalen . Alle tijgers kan een nestje van maximaal zeven welpen om de twee jaar te hebben. Echter, de moeder alleen jagen op twee of drie welpen , dus laat ze maar twee of drie aan .
Verschijning overleven

baby tijgers zijn oranje - bruin of donker geel met bruine , grijze en zwarte strepen . Baby tijgers hebben ook witte buiken . Hun strepen helpen camoufleren ze voor de jacht. Na verloop van tijd hun strepen donkerder wordt en hun omvang zal toenemen. De meeste volwassen tijgers zijn bijna 12 meter lang , met inbegrip van hun staart .

Populaire artikelen

Hoe to Feed Tiger Cubs

De verantwoordelijkheden van het voeden tijgerwelpjes zijn tijdrovend en zeer specifiek op de behoeften van de baby exotische dieren . Toewijding is vereist wanneer die zich voordeed als draagmoeders om tijgerwelpjes , evenals een realistische aanpak om uw relatie met hen .. Exotische dieren kan niet worden getemd . Maakt niet uit hoe schattig ze ook mogen zijn , zodra ze opgroeien kunnen ze gevaarlijk zijn . Feeding welpen wordt niet aanbevolen voor een beginner . Wat je nodig hebt Zuigflessen

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com