Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> exotische huisdieren >> Tijgers huisdier >> 

Wat is een primaire Carnivore ?

 

Natuur is verdeeld in vele verschillende soorten levende wezens op de aarde . Er zijn ook veel verschillende manieren in te delen en te definiëren deze wezens . Een manier is de voedselketen - wat een dier eet en ook wat eet het . Carnivoren eten andere dieren , en een primaire carnivoor is een soort carnivoor . Voedselketen

De voedselketen is de overdracht van energie in de natuur nodig om te overleven . De voedselketen wordt bepaald door trofische niveaus of schakels van de keten . De keten begint met wat " producenten " van energie , zoals planten genoemd. De planten worden vervolgens gebruikt door een plant-etende dier of een herbivoor , die de tweede trofisch niveau . Herbivoren worden vervolgens geconsumeerd door carnivoren , of vleesetende dieren , die de derde trofische niveau en de derde schakel in de keten .
Primaire Carnivore

Er zijn andere classificaties die dieren verder te definiëren in hun respectievelijke trofische niveaus . Bijvoorbeeld, bij het ​​derde trofisch niveau carnivoren worden geïntroduceerd , maar niet carnivoren zijn hetzelfde . Een primaire carnivoor , als een kat , is een carnivoor die alleen zal eten herbivoren of planteneters , zoals een muis . Maar er zijn andere carnivoren .
Secundair Carnivoren

Primaire carnivoren moet voorzichtig zijn vanwege de volgende trofisch niveau . Vertegenwoordigen van de volgende schakel in de keten zijn secundaire carnivoren of vleeseters die zich voeden met primaire carnivoren . Een voorbeeld is een leeuw eten van een zwijn .
Species

Enkele diersoorten zijn specifiek van een soort carnivoor of een ander. Denk aan een beer . In de natuur kan het vaak worden gevonden het eten van bepaalde soorten vis die overleven af van de vegetatie in het water , maar de beer zou eten ook andere carnivoren , als een wolf . Een cheetah kan een giraf eten , een herbivoor , waardoor de cheetah een primaire carnivoor in die situatie , maar dezelfde cheetah kan dan ook eten een jakhals , een andere primaire carnviore , waardoor de cheetah een secundaire carnivoor in dit geval.


Prey

Hoewel een lijst van primaire carnivoren is moeilijk te bepalen , omdat de indeling van de primaire en secundaire carnivoren is relatief vloeistof , een primaire carnivoor kan worden over het algemeen geïdentificeerd door zijn prooi . Dieren een primaire carnivoor zou kunnen eten onder plantenetende dieren zoals runderen , lammeren , giraffen , paarden , buffels , en de meeste vogels . Bij uitbreiding kan worden vastgesteld dat een wolf bijna altijd een primaire carnviore zou zijn , aangezien het eet meestal dieren zoals deze in het wild , maar het kan nog steeds voldoen aan de rol van een secundaire carnivoor als het ooit op een hond of een kat aasde .

Populaire artikelen

Hoe to Feed Tiger Cubs

De verantwoordelijkheden van het voeden tijgerwelpjes zijn tijdrovend en zeer specifiek op de behoeften van de baby exotische dieren . Toewijding is vereist wanneer die zich voordeed als draagmoeders om tijgerwelpjes , evenals een realistische aanpak om uw relatie met hen .. Exotische dieren kan niet worden getemd . Maakt niet uit hoe schattig ze ook mogen zijn , zodra ze opgroeien kunnen ze gevaarlijk zijn . Feeding welpen wordt niet aanbevolen voor een beginner . Wat je nodig hebt Zuigflessen

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com