Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> exotische huisdieren >> hangbuikzwijnen >> 

Hoe de zorg voor een oudere hangbuikzwijn

 

De Vietnamese hangbuikzwijn of gewoon dikbuikige varken is afkomstig uit Zuidoost-Azië . Deze intelligente dieren zijn huisdieren geworden voor veel mensen door de jaren heen . Net als honden die zij nodig wandelingen , aandacht om te voorkomen dat te vervelen en een besef dat deze huisdieren in gewicht kon maken tot 300 pond toen volgroeid . Hangbuikzwijntjes kunnen worden opgeleid om trucs uit te voeren , gebruik dan een kattenbak of ga buiten. Ze zijn goede speelkameraden en lopen aan de leiband. Ze zijn lui , dus oefening is noodzakelijk . Ze zijn alleseters en vereisen een speciaal dieet , vooral bij ouderen . Wat je nodig hebt
Kom
Mini varken chow
Olijfolie
Warm water
Water kom
Fresh koud water Kindermeubels kauwtabletten compleet vitaminen
Slapen doos
Dekens
peuterbad of modder gat
Glucosamine /MSM product
Toon meer instructies
dieet
1 Besteed speciale aandacht aan dieet en lichaamsbeweging voor ouderen zware varkens .

Koop een aanbevolen mini varken chow bij uw plaatselijke dierenwinkel of voeder . Bepaal de hoeveelheid voedsel uw bejaarde dikbuikige varken vereist . Als hij te zwaar is , zal bijzondere aandacht nodig over hoe veel te voeden en hoeveel beweging nodig is. Kopen van 2 Het geven van uw dikbuikige varken vitamine voor de kinderen zal helpen om haar in goede gezondheid .

Voed uw dikbuikige varken twee keer per dag, bij voorkeur 's ochtends en' s avonds . Giet de gerichte hoeveelheid mini varken chow in een kom . Voeg 1 theelepel. olijfolie , dit voorkomt constipatie . Giet er voldoende warm water om het de consistentie van havermout maken . Dit zal je helpen om varken te eten zonder verstikking . Geef uw varken voor kinderen kauwtabletten compleet vitamine te helpen houden haar gezond. Zorg ervoor dat uw dikbuikige varken heeft zoet water te allen tijde beschikbaar .
3 Of de huisvesting van uw varkens in onze buitenshuis , hij zal een warme slaapplaats nodig .

Zorg zijn slapende doos zo comfortabel en warm mogelijk . Bouw een slapende doos of gebruik een kleine tent voor hem om terug te trekken . Lijn de doos met warme dekens uit de kringloopwinkel als uw dikbuikige varken zal versnipperen tot zijn gewenste staat van beddengoed . Gebruik veel stro voor varkens gehuisvest buiten. Zorg ervoor dat het weerbestendig , tochtvrij en bekleed dik met stro . Hij zou andere varkens om lekker tot voor de warmte.
4 Een modderpoel zal helpen om uw varken comfortabel in de zomerse hitte .

Houd uw varken koel in de zomer door het geven van haar een zwembad te waden of een modderpoel om zich te dekken in de modder .
5 Een product zoals glucosamine en MSM zal uw bejaarde varken helpen .

aankoop van een product met glucosamine , MSM , vitamines , mineralen en spijsvertering bacteriën gemaakt voor hangbuikzwijntjes te helpen uw bejaarde varken gaan met artritis symptomen , ongemak en algemene malaise .
6 Constipatie kan optreden tijdens de wintermaanden.

Neem de temperatuur van uw varken , zodat u weet wat normaal is voor haar is . Hangbuikzwijn temperaturen kan 99,3 graden Fahrenheit , maar veel minder dan dat kan normaal zijn . Houd haar voeten regelmatig getrimd . Controleer of uw varken wordt verstopt door intensivering op haar kak . Als het pompoenen, ze is prima , maar als het verkruimelt ze kunnen worden verstopt . Koop een laxeermiddel product voor varkens en beheren. Houd de ruimte van uw varkens te beschermen tegen roofdieren door hekwerk , en schild haar van giftige planten .

Populaire artikelen

Eigenschappen die kenmerkend het varken als een zoogdier

Varkens zijn zoogdieren die gevonden kunnen worden in het wild, op boerderijen en zelfs als huisdier in een aantal eengezinswoningen. Deze dieren hebben veel kenmerken gemeen met de mens , die ook zoogdieren . De kwaliteiten die varkens als zoogdieren wijzen zijn duidelijk gewoon door te kijken naar de dieren gaan over hun dagelijks leven. Borstklieren pasgeboren varkens worden gevoed met melk uit melkklieren van hun moeder . Melkklieren zijn een van de meest herkenbare kenmerken die alle zoog

Klik hier

Hoe de zorg voor een oudere hangbuikzwijn

De Vietnamese hangbuikzwijn of gewoon dikbuikige varken is afkomstig uit Zuidoost-Azië . Deze intelligente dieren zijn huisdieren geworden voor veel mensen door de jaren heen . Net als honden die zij nodig wandelingen , aandacht om te voorkomen dat te vervelen en een besef dat deze huisdieren in gewicht kon maken tot 300 pond toen volgroeid . Hangbuikzwijntjes kunnen worden opgeleid om trucs uit te voeren , gebruik dan een kattenbak of ga buiten. Ze zijn goede speelkameraden en lopen aan de leib

Klik hier

Hoe maak je een Micro Knorretje Keur

Als je een liefhebber van dieren , heb je waarschijnlijk gehoord van de nieuwste rage in het Verenigd Koninkrijk - micro - biggen . Deze kleine varkens alleen maar groeien tussen de 14 en 16 centimeter lang . Ze zijn met opzet gefokt om niet veel groeien , met behoud van hun schattigheid (ze zijn meestal een ras van Miniatuur Pot zwellen , Kune Kune , Duits Micro , Gloucester Old Spot en Tamworth ) . Als u woont in het Verenigd Koninkrijk , en zou graag een biggetje adopteren , hier is hoe je he

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com