Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> exotische huisdieren >> hangbuikzwijnen >> 

Hoe voldoende huisvesting voor hangbuikzwijnen

 

Als een hangbuikzwijn eigenaar Zorg , het is jouw taak om goede huisvesting te bieden voor uw huisdier zowel binnen ( als u toestaan ​​dat uw varken binnenshuis ) en buiten. Hangbuikzwijnen behoefte aan specifieke leefomstandigheden en accommodaties te gedijen . Als je niet denkt dat je voldoende huisvesting kan bieden , moet u overwegen om een ander huisdier . Lees verder om meer te leren . Wat je nodig hebt
Peuter poorten
Tarp ( optioneel ) op de Werf omheining
Dekens en kussens
Shed of grote hond Huis te koop Toon meer instructies Heb Maak Indoor huisvesting voor uw Pig
1

Wijs een persoonlijke ruimte voor uw hangbuikzwijn . Zelfs als het varken is toegestaan ​​meer vrijheid om het huis zwerven , zal ze waarderen met een ruimte die alleen haar eigen . Dit kan een washok, veranda , ruime badkamer of een slaapkamer , bijvoorbeeld zijn.

Maak
2 een bed voor uw varken. Oude dekens en kussens in een hoek zal doen . Grote hond bedden kunnen ook werken , maar je moet nog steeds geef je varken wat oude dekens van beide manier .

Controleer
3 voor luchtstromen . Gebruik een opgerolde handdoek voor onder de deur jam als een briesje is het invoeren van de kamer. Redirect nabijgelegen openingen met geforceerde lucht .
Maak Buitenbehuizing voor uw Pig

Zorg 4 voldoende beschutting tegen de elementen wanneer uw varken is buiten. Grote hond huizen en schuren vol met stro werken goed zolang ze zijn weerbestendig . Een zeil gespannen over een behuizing kan helpen te beschermen tegen regen en een zonnescherm .
5

Fence in uw tuin goed om uw hangbuikzwijn beschermen tegen hond aanvallen en ontsnappen. Varkens zijn van nature nieuwsgierig en intelligent . Als links buiten zonder toezicht in een slecht beveiligde werf , zal uw varken waarschijnlijk de weg te vinden .

Zorg
6 voor veranderingen in temperatuur . Hangbuikzwijnen doen het best bij temperaturen tussen 65 en 85 graden C. Zorg voor een pierenbadje wanneer het te warm wordt . Veel van droge stro zal helpen warm te houden varkens in de koude maanden .

Populaire artikelen

Hoe aan onbenullige trein een hangbuikzwijn

Zindelijkheidstraining een dikbuikige varken is makkelijker dan het trainen van een hond . Varkens hebben de neiging om zichzelf zindelijk , volgens de Northwest Miniature Pig Association ( NWMPA ) en ze zijn de vierde meest intelligente dieren op onze planeet . U kunt eenvoudig train je hangbuikzwijn om zaken buiten te nemen , maar het helpt om een kattenbak binnen te hebben voor koude en regenachtige dagen - en als ze erg jong. Wat je nodig hebt Babyhekje kattenbak krant of grenen houtsnipp

Klik hier

Hoe de zorg voor een oudere hangbuikzwijn

De Vietnamese hangbuikzwijn of gewoon dikbuikige varken is afkomstig uit Zuidoost-Azië . Deze intelligente dieren zijn huisdieren geworden voor veel mensen door de jaren heen . Net als honden die zij nodig wandelingen , aandacht om te voorkomen dat te vervelen en een besef dat deze huisdieren in gewicht kon maken tot 300 pond toen volgroeid . Hangbuikzwijntjes kunnen worden opgeleid om trucs uit te voeren , gebruik dan een kattenbak of ga buiten. Ze zijn goede speelkameraden en lopen aan de leib

Klik hier

Hoe maak je een Micro Knorretje Keur

Als je een liefhebber van dieren , heb je waarschijnlijk gehoord van de nieuwste rage in het Verenigd Koninkrijk - micro - biggen . Deze kleine varkens alleen maar groeien tussen de 14 en 16 centimeter lang . Ze zijn met opzet gefokt om niet veel groeien , met behoud van hun schattigheid (ze zijn meestal een ras van Miniatuur Pot zwellen , Kune Kune , Duits Micro , Gloucester Old Spot en Tamworth ) . Als u woont in het Verenigd Koninkrijk , en zou graag een biggetje adopteren , hier is hoe je he

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com