Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> honden >> Dog Health

Hoe te stoppen Mijn Puppy Uit Jeuk

 

Puppy allergieën komen vaak voor en kan worden veroorzaakt door een aantal dingen : detergenten gebruikt om beddengoed of kleding , eten , vlooien of voorkomende allergenen zoals stof, pollen en rook schoon . Volgens VetInfo , symptomen verschijnen meestal binnen 2 tot 3 dagen te worden blootgesteld aan een allergeen en vaak ook kauwen of krabben . Als de jeuk wordt veroorzaakt door allergieën, milieu- aanpassingen , lage doses van antihistaminica en steroïden , zijn vlooien preventie en dieet veranderingen aanbevolen ter voorkoming en allergieën te behandelen . Wat je nodig hebt
Antihistamine medicatie
Anti - vlooien shampoo
Flea preventie behandeling
Toon meer instructies
1

Neem uw pup naar de dierenarts, die kunnen antihistaminica en steroïden voorschrijven om allergische symptomen te verlichten . Dien alle medicijnen zoals voorgeschreven door de dierenarts . Antihistaminica moet worden veranderd na enkele maanden van gebruik , omdat het immuunsysteem van de puppy 's weerstand tegen de medicatie kunnen bouwen, volgens VetInfo . Kopen van 2

Evalueer het dieet van uw puppy . Uw pup kan worden allergisch voor een ingrediënt in zijn voedsel , en het bepalen van dat ingrediënt kan een levensmiddel proef nodig . De dierenarts zal 12 weken " uitsluiting dieet" die geleidelijk herintroduceert voedsel om het dieet van uw puppy voorschrijven . Een allergische reactie zal optreden wanneer de schadelijke allergenen wordt opnieuw geïntroduceerd in het dieet.

Wassen 3 beddengoed en kleding van uw puppy in een kleurstof- vrij en geur-vrij wasmiddel . Sommige reinigingsmiddelen kunnen een allergische reactie , zoals uitslag en jeuk veroorzaken . Hypoallergene wasmiddelen zijn verkrijgbaar bij uw plaatselijke supermarkt en dierenwinkels .
4

Baad uw hond in een anti - vlooien shampoo . Als vlooien zijn de oorzaak van de jeuk van uw pup , wekelijkse baden doodt volwassen vlooien en pas uitgekomen eieren in de tijd. Beddengoed van de hond wassen in de heetste temperatuur instelling mogelijk om vlooien te voorkomen reinfecting uw hond. Gebruik actuele vlo behandelingen, zoals Frontline en Advantage om volwassen vlooien te doden en te houden vlooien van het aanvallen van uw puppy. Deze behandelingen zijn beschikbaar via een dierenarts, die de juiste dosering voorschrijven voor uw hond .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com