Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Dog Health >> 

Natuurlijke ingrediënten in hondenvoer voor de droge huid

 

Canine droge huid is een veel voorkomend probleem dat kan worden veroorzaakt door een aantal factoren , zoals allergieën , droge binnenruimtes hitte , onvoldoende consumptie van water , en een gebrek aan voeding in het dieet van uw hond. Het is een goed idee om herziening van de ingrediënten in uw hond huidige hondenvoer. Het kan nodig zijn om voedsel te veranderen of supplementen die de conditie van de huid van uw hond en vacht te verbeteren toe te voegen . Hoogwaardige eiwitten

Veel commerciële hondenvoer gebruiken van lage kwaliteit eiwit dat niet voorziet in voldoende aminozuren om een ​​gezonde vacht en huid te bevorderen . Voer van uw hond veranderen naar hoogwaardige eiwitbronnen zoals kip maaltijd of lam maaltijd behoren kan een zichtbaar verschil in de huid van uw hond en vacht te maken. Het eiwit moet de eerste opgenomen ingrediënt zijn. Lamb heeft de voorkeur boven kip voor honden die allergieën kunnen hebben .
Eieren

toevoegen van eieren aan het dieet van uw hond zal helpen om de conditie van de huid en vacht te verbeteren, volgens naar de website Barfworld 's , want eieren zijn rijk aan eiwitten , rijk aan mineralen , en hebben hoge niveaus van calcium . Eieren zijn ook lecithine , enzymen , en bijna alle vitamines behalve vitamine C. De dooiers , in het bijzonder, goed voor honden met droge huidproblemen omdat zwavel, aminozuren , vitamine A , essentiële vetzuren , zink en biotine bevatten alle waarvan gezonde voeding betreft ondersteuning huid .
lijnzaad

Volgens de Science Diet ingrediëntenlijst , wordt lijnzaad toegevoegd aan hondenvoer te vacht en huid conditie te verbeteren met het hoge gehalte aan vitamine E en omega - E -vetzuren .
sojaolie

Sojaolie is een andere natuurlijke olie toegevoegd aan veel kwalitatief hoogwaardige hondenvoeding dat zij een gezonde vacht en huid . Het is hoog in vetzuren en vitamine E.
Visolie

Zalm olie , levertraan , en sardine olie zijn allemaal visolie rijk aan omega - 3 vetzuren zuren die helpen om honden huid te verbeteren . Deze oliën kunnen worden gevonden in een aantal natuurlijke hondenvoer merken . U kunt deze zelf toe te voegen aan levensmiddelen .
Olijfolie

Veel dierenartsen raden het toevoegen van een eetlepel olijfolie twee tot drie keer per week aan het voer van uw hond. De meeste honden genieten van de smaak , en het zal ook duidelijk een droge huid conditie , volgens Vetinfo .
Water

Canine droge huid kan veroorzaakt worden door het niet nuttigen van voldoende water . U kunt proberen het toevoegen van extra vocht aan uw hond droog voedsel of proberen het toevoegen van een beetje van vers fruit , dat een hoog vochtgehalte heeft .

Populaire artikelen

Debatten over dieren die in Entertainment

Bij het debatteren over de verdiensten van de dieren gebruikt in de entertainment , is het belangrijk om eerst te bepalen welke soorten van entertainment zijn onder de loep . Er is een verschil tussen het brengen van goed getrainde honden in een verpleeghuis voor de bewoners te laten zien hoe ze kunnen springen door een hoepel of piano spelen en deelnemen aan hondenraces . Er is ook een verschil tussen de man in Key West die zijn katten aan palen klimmen en springen heeft getraind op zijn schoud

Klik hier

Wat Planten Houd Vlooien Uit Honden

? Vlooien zijn vervelende overbrengers van de ziekte bij honden . Nog vlo dips , poeders , shampoos , kragen en spuitbussen typisch giftige pesticiden die intern opneembaar hond , irritatie , allergische reactie , orgaanschade en falen , reproductieve schade huidletsels , neurotoxiciteit , endocriene problemen , kanker en dood . Toch kunnen bepaalde planten fungeren als antivlooienmiddelen , helpen om vlooien uit uw tuin en huis te houden , en uit de buurt van uw hond . Lavendel Lavendel weer

Klik hier

Hoe te droge huid op een Rottweiler Cure

Rottweilers moet een glanzende , zachte vacht hebben . Een van de eerste tekenen van een droge huid en andere huidproblemen is een doffe , levenloze jas met witte vlokken lijken op roos bij mensen . U kunt ook een schilferige verschijning op de huid , en uw hond kan overmatig krabben . Droge huid is niet alleen ongemakkelijk voor uw hond , en onaantrekkelijk om naar te kijken , het kan ook een symptoom van vele ziekten, het aantal ernstige en wat minder zijn. Wat je nodig hebt Milde , vochtinbr

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com