Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> honden >> Dog Health

Hoe maak je een Small Dog's tanden schoon te maken

 

Als het gaat om routinematige zorg voor honden , is tandheelkundige zorg vaak verwaarloosd. Periodontale ziekte en andere tandziekten behoren tot de meest voorkomende kwalen die gezelschapsdieren beïnvloeden . Maar ze zijn ook de meest voorkomen en de meest te behandelen . Kleine honden meestal meer tandheelkundige problemen dan grote honden omdat ze hetzelfde aantal tanden , maar een kleinere en dus druk mond . Tanden poetsen van uw kleine hond 2 tot 3 keer per week kan helpen om uw hond uit de buurt van de tandarts .
Wat je nodig hebt
tandenborstel Hond tandpasta
Hond
Instructions
1

Laat uw hond te ruiken en zelfs proeven van de tandpasta . Gebruik een dierenarts goedgekeurd tandpasta . Gebruik geen zuiveringszout , of menselijke tandpasta . Probeer het kiezen van een tandpasta met een smaak die wordt aantrekkelijk voor uw hond, zoals kip of pindakaas .
2

Kies een kleinere tandenborstel die geschikte grootte voor de mond van uw kleine hond. U kunt ook gebruik maken van tandenborstel handschoenen , vinger tandenborstels of gaas .
3

Plak de tandenborstel met een kleine hoeveelheid tandpasta in de mond van uw hond. Veeg het voorzichtig langs uw hond tandvlees , op de borstel onder een hoek van 45 graden en bewegen in kleine cirkelvormige bewegingen , eindigend in een neerwaartse swipe op elke tand . Begin met de bovenrug tanden gebied en altijd poetsen één gebied per keer . Werk vanuit de achterkant van de mond naar de voorzijde . Je mag niet in staat zijn om de tanden van al uw hond te poetsen bij de eerste poging , maar u kunt uw manier van werken tot het.
4

Beloon uw hond na elke borstelen. Dit kan een traktatie , wandeling of een van favoriete activiteiten van uw hond. Consistent belonen na elke borstelen zal helpen uw hond te ontwikkelen een tolerantie voor de activiteit .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com