Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Dog Health >> 

Canine Epilepsy problemen veroorzaken Met voorpoten

 

De honden kunnen veel ernstige aandoeningen en ziekten te contracteren . Epilepsie is geen ziekte die ze vangen , maar eerder iets wat honden zijn genetisch gevoelig voor . Deze aandoening heeft enkele gewelddadige fysieke symptomen , waaronder convulsies en zwakte in voor- en achterpoten .
De feiten

Epilepsie is één van een aantal aandoeningen die veroorzaakt wordt door misfirings en ​​chemische onevenwichtigheden in de hersenen van een hond . Overactieve neuronen in de hersenen signaal te veel beweging in het lichaam van een hond die leidt als een aanval . Deze aandoening wordt veroorzaakt door genetica en , volgens de Canine Epilepsy Network , komt meest in Duitse herders , beagles , boksers , laboratoria , St. Bernards , Ierse setters en poedels .
Epileptische aanvallen

Epileptische aanvallen bestaan ​​uit een ' aura ', als de tekenen van naderende aanval aanwezig , " ictus , " wanneer de hond grijpt en " postical fase , " als de hond herstelt van de aanval. In totaal is dit presenteert als een proces van de hond steeds onrustig en boos voor enkele uren , een aanval, en daarna voortgezet spacy en zwervende gedrag als de hond recupereert .
Veroorzaakt

Epilepsie wordt beschouwd als een genetische aandoening , doorgegeven van ouder op Pup via bloedlijnen zijn. Een genetische aanleg is " ingeschakeld " gegeven tijd , milieu , giftige stoffen , metabolisme of hersenaandoeningen . Epilepsie wordt vaak uitgevoerd in combinatie met hersentumoren .
Voorste Been Zwakte

Been zwakte tijdens zowel de aura en ictus fasen van een epileptische aanval optreedt . Deze zwakte veroorzaakt een gebrek aan balans en kracht , en de mogelijke instorting . Extra zwakte wordt veroorzaakt door de stress van de beslaglegging zelf , zodat de hond kan blijven om problemen te lopen tijdens zijn herstel te hebben.
Behandelingen

Epilepsie is niet een te genezen aandoening , maar is het beheer door middel van medicatie en voorbereiding . Anti - epileptica werken om aanvallen te houden van het gebeuren , en om hen mild te houden wanneer ze dat doen . Eigenaren van epileptische honden wordt geleerd om de tekenen van de naderende aanval te herkennen en om verantwoord beheren van de aanvallen om de honden uit de gevarenzone houden .

Populaire artikelen

Welke stappen te nemen om te gaan met de hond Epilepsie

Canine epilepsie veroorzaakt aanvallen bij honden één tot vijf jaar oud . Getroffen honden vertonen geen eventuele schade aan de hersenen . Ohio State University & rsquo ; s College of Veterinary Medicine zegt dat epilepsie bij honden wordt waarschijnlijk veroorzaakt door het erven van een chemische hersenen defect . De hond & rsquo ; s aanval duurt meestal ongeveer twee minuten , waardoor stijve benen , kaken , kwijlen , plassen , stoelgang en apathie . ( Referentie 1 ) Het kennen van de stappe

Klik hier

Wat zijn de gevaren van Pennies naar Puppies & Dogs

? De meeste puppys eten dingen die ze moeten niet , maar sommige van de dingen die ze eten kan dodelijk zijn . Veel mensen realiseren zich niet hoe gevaarlijk slikken munten - centen in het bijzonder - kan zijn voor honden. Als u denkt dat uw hond heeft centen ingeslikt, het naar de dierenarts meteen, zodat ze braken kunnen induceren of beginnen andere spoedbehandeling. Toxiciteit van Pennies vandaag cent bestaat uit 25 procent zink, dat is buitengewoon giftig voor honden. Zonder hulp , kan ee

Klik hier

Zijn Black Walnoten Schadelijk voor Honden

? Als u eigenaar bent van een hond en een zwarte notenboom op uw woning , kunt u op de voet volgen van uw hond , zoals zwarte walnoten kunnen blijken schadelijk voor honden. De belangrijkste boosdoeners blijken de walnoten en de romp , die zijn vaak objecten van belang voor nieuwsgierige honden en puppies . Identificatie Zwarte walnoten zijn gebruikelijk in de VS en Canada zijn. De zwarte walnoot boom behoort tot de familie van de Juglandaceae , de wetenschappelijke naam zijn Juglans nigra .

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com