Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> honden >> Dog Health

How to Get Seed onbijt Off My Dog

 

Seed teken zijn de larven die uitkomen uit teek eieren en zetten in nimfen , die vervolgens te vormen tot volwassen teken, stelt de Stedelijke geïntegreerde PET management in de zuidelijke regio . Met zes poten en krachtige mond - onderdelen , kan het zaad teken hechten aan uw hond en injecteer het met ziekteverwekkers te speeksel . Niet alleen is het zaad teek gevaarlijk zijn voor uw hond , het kan ook u en uw gezin beïnvloeden. Zodra je een zaadje teek op uw hond op te sporen , onmiddellijk te verwijderen met behulp van voorzichtigheid en zorg.
Wat je nodig hebt
Handschoenen , papieren handdoek of een tissue
Hot naalden
Alcohol , terpentijn , chloroform , kerosine of kamfer
Blunt pincet
Milde zeep
Waterstofperoxide
antibiotische zalf
Alcohol
Instructions
1

Bedek uw handen met handschoenen indien mogelijk . Zo niet , bescherm uw vingers met een tissue of papieren handdoek . Probeer niet om de teek te raken met de blote huid , als de teek kan verspreiden ziekteverwekkers via haar slijmvliezen in de beschadigde huid .
2

Raak de teek met een hete naald , of een paar druppels alcohol toe te passen , terpentijn , chloroform , kerosine of kamfer op de teek om haar mond - onderdelen te ontspannen , suggereert Urban geïntegreerde PET management in de zuidelijke regio . Het is vaak moeilijk om de teek met de monddelen intact verwijderen; het is echter belangrijk om te doen als ze een secundaire infectie veroorzaken als ze in de hond.
3

Pak de teek zo dicht bij de huid mogelijk met stompe pincet . Het houden van dicht op de huid zal helpen om te voorkomen dat het hoofd losraken bij verwijdering .
4

Trek de teek recht naar buiten met behulp van regelmatige en zachte druk . Houd trekken als de teek niet meteen naar buiten komen , als het kan een paar minuten duren voor de teek aan zijn mond - onderdelen los te maken van de hond. Vermijd verdraaien of schokkende de teek , omdat dit zou kunnen leiden tot de mond - onderdelen los te maken van het lichaam en blijf binnen de hond.
5

Was de tekenbeet site met milde zeep en waterstofperoxide om te voorkomen dat infectie zodra de teek verwijderd . Breng een kalmerende antibiotische zalf op de plek, als goed. Houd uw hond uit te likken de zalf , want dit zal het en zijn potentieel om te helen te verwijderen .
6

Plaats de teek in een potje met alcohol om het te doden . Het kan nuttig zijn om de teek te nemen naar de dierenarts om te bepalen of het mogelijk is het dragen van de ziekte van Lyme .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com