Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Dog Health >> 

Wat zijn de voordelen van het gebruik Prozyme

 

?

Prozyme is een enzym dat meer opname van voedingsstoffen mogelijk maakt uit de voeding van een huisdier . Door het verteren meer voedingsstoffen , kan een huisdier gezonder en hebben een langere levensduur .
De feiten

Prozyme poeder , wanneer gemengd met een huisdier normaal voedsel , laat het voedsel naar beneden voor het gemak van de spijsvertering absorptie worden verbroken . Er is geen enzym inspanning op het lichaam van het huisdier , maar de richting van het voedsel .
Voordelen

Oudere dieren hebben veel baat bij meer de opname van voedingsstoffen , die helpt bestrijden ziekten zoals huidproblemen en spijsverteringsstoornissen .
Overwegingen

Het absorberen van meer voedingsstoffen kan een huisdier leiden tot minder voedsel te eten en te beteugelen problemen met het gewicht , want ze is fysiek tevreden met haar eetlust .

Effecten

Na 1-8 weken consequent gebruik , het huisdier zal hebben duidelijke verbeteringen , waaronder meer energie en een glanzender vacht.
Warning

Om de gezonde resultaten te houden , moet het gebruik van Prozyme blijven voor het leven van het huisdier. Het enzym zal uiteraard te ontbinden en de effecten zullen verminderen zonder consistente consumptie.

Populaire artikelen

Chloorhexidine gluconaat voor honden

chloorhexidine gluconaat is een antimicrobiële verbinding die wordt gebruikt voor verschillende medische aandoeningen bij honden . Antiseptische oplossingen met chloorhexidine effectief zijn bij regelmatig gebruik als mondwater om honden tandheelkundige ziekten, waaronder gingivitis te behandelen. Chloorhexidine aangebracht op kleine huidwonden helpt infecties , en het wordt gebruikt om de plaats van insnijdingen ontsmetten voorafgaand aan de operatie . Honden met sommige soorten oorontstekingen

Klik hier

Heeft Omega 3 Visolie Geef Honden Diarree

? Voor veel mensen , mans beste vriend is eigenlijk familie . Degenen die zelf een hond of twee willen alleen het beste voor hun fur kids . Dit omvat bezoeken aan de dierenarts , lichaamsbeweging en een goede gezondheid en voeding . Omega - 3 is ideaal voor de huid en vacht in topconditie te houden . Het kan ook helpen met het hart , gezichtsvermogen , gewrichtsklachten en allergieën als gevolg van de vetzuren . Ratio Honden vereisen de vetzuren van zowel Omega - 6 en Omega - 3 in hun voed

Klik hier

Symptomen die Mijn Hond is allergisch voor Grass

Honden die allergisch zijn voor gras zijn eigenlijk allergisch voor graspollen . Dit betekent dat de grassprieten niet schadelijk voor uw hond , maar het inademen van de lucht graspollen als Bremuda gras zal een reactie veroorzaken als uw hond is allergisch . Het houden van uw gras gemaaid kan een beetje helpen , maar buren zullen moeten volgen om de deeltjes tot een minimum te houden . Gegeneraliseerde Jeuk overmatig krabben kan worden veroorzaakt door een graspollen allergie. kauwen en krabb

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com