Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Dog Health >> 

Wat zijn de oorzaken van Hives op een teckel

 

?

De oorzaken van netelroos op teckels zijn vergelijkbaar met de oorzaken van netelroos op andere honden en zelfs op mensen. Vijf factoren worden beschouwd allergenen , die histamine en prompt netelroos op teckels uitscheiden .
Insectenbeten

Volgens het online magazine " Dorg , " " insectenbeten zijn een veelvoorkomende oorzaak van netelroos . " De insecten die meest waarschijnlijke oorzaak netelroos op uw teckel zijn de zwarte weduwe spin, bruine kluizenaar spin , bij en de wesp .
Foods

Teckels zijn allergisch voor een aantal voedingsmiddelen die mensen eten . De volgende humane voedingsmiddelen die netelroos of andere allergische reacties kunnen veroorzaken zijn chocolade , druiven en rozijnen , macadamia noten , uien of knoflook , koffie of thee , alcoholische dranken , vetrijke voedingsmiddelen , xylitol , avocado , en zuivelproducten zoals melk en kaas . Koop voedsel van hoge kwaliteit voor uw huisdier .
Medicijnen

Orale of geïnjecteerd antibiotica worden vaak gebruikt op honden zoals teckels en kunnen een allergische reactie veroorzaken zoals netelroos . Andere medicijnen om op te letten zijn de mens en de hond pijnstillers .
Pollen

Veel mensen zijn allergisch voor pollen , en zo zijn vele teckels . Wanneer pollen wordt gevangen door bont , kan het ertoe leiden dat de huid uit te breken in de bijenkasten .
Huishoudelijke chemicaliën

Huishoudelijke chemicaliën kan schadelijk huidallergieën in teckels veroorzaken . Sommige van deze chemicaliën zijn stof en luchtverfrissers , insecticiden en zelfs zepen . Een verandering in de shampoo kan uw teckel tot netelroos veroorzaken als gevolg van de huid aan te passen aan de nieuwe elementen .

Populaire artikelen

Basset Hounds & Terug Blessures

De basset hound s lange en lage bouw maakt er gevoelig voor blessures en degeneratieve ziekten terug . Terug problemen kunnen worden verergerd door overgewicht of schokkende bewegingen . Lopen op en neer trappen , hoppen op en off meubelen , of hard te spelen moet worden vermeden , vooral bij puppies , om blijvende schade voorkomen . Fundamentals en dagelijkse wandelingen en een gematigd dieet kan de mogelijkheid van een rug of gewrichtsproblemen verminderen in uw basset hound . De basset houn

Klik hier

Waarom wordt mijn Boxer's Nose Peel

? Peeling van de huid van de neus in uw hond kan een gemeenschappelijk optreden te zijn , maar dit betekent niet dat je het helemaal moet negeren. Neus peeling kan het gevolg zijn van uitdroging , overmatige blootstelling aan de zon zijn of kan de indicatie van een meer ernstige aandoening helemaal. Preventie /Oplossing Een veel voorkomende kwaal bij honden die veel buiten is zonnebrand . Hoewel de neus van uw huisdier is donker , het is gevoelig voor zonnebrand , zelfs op een bewolkte dag .

Klik hier

Vitaminen voor de huid Geuren in Honden

Het is natuurlijk voor uw hond te ruiken slecht elke keer in een tijdje ; echter, als de geur wordt het een hardnekkig probleem met uw hond , dan kan er een specifieke reden zijn. Er zijn vele soorten van de hond geuren , en elk type kan meestal worden gecontroleerd met de juiste vitamines . Types Er zijn verschillende soorten van vervelende hond geuren die uw relatie met uw huisdier kan beïnvloeden. Adem en gas geuren zijn twee van de meest voorkomende hinderlijke geuren . Geuren die voortvlo

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com