Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> honden >> Dog Training

Hoe kan ik Teach Mijn Hond aan mij vertellen wanneer hij wil gaan Out

 

? Alle honden moeten zindelijk goed om ongevallen in de woning te voorkomen. Het is het gemakkelijkst om honden zodat je weet wanneer om uit te gaan als ze nog puppies te leren , maar volwassen honden kunnen huis - training te leren ook . Het is belangrijk vast te houden aan dezelfde routine en plannen consistente tijden tijdens het uitgaan met je hond , zodat het kan laten weten wanneer een wandeling is noodzakelijk . Wat je nodig hebt
Hond behandelt
Toon meer instructies
1

Opzetten van een hond wandelen schema waarin je kunt vasthouden aan elke dag. Dit kan lastig zijn als je het huis verlaat op verschillende tijdstippen per dag als gevolg van het werk, school of andere belangrijke taken . Indien mogelijk , vasthouden aan een consistente schema met ongeveer 3 tot 4 wandelingen per dag , doordeweeks en in het weekend . Bijvoorbeeld, als u uw hond loopt op 08:00 , 14:00 , 18:00 en 10:00 , niet dit schema te veranderen in het weekend om te slapen inch Dit zal uw hond in verwarring . Kopen van 2

Verlaat dezelfde deur elke keer dat u uw hond uit om verwarring te voorkomen . Op die manier zal uw hond weten dat deze deur is de manier om uit te gaan , en zal u laten weten door te kijken naar het of zitten in de buurt is wanneer het om uit te gaan .
3

Kies een commando dat je hond dat het tijd is om uit te gaan waarschuwt , en hou je eraan . Je zou kunnen zeggen " Let's go ", "Walk ", " Kom op , " of andere gelijkaardige opdrachten die uw hond zal leren te associëren met wandelingen. Kies een opdracht die u alleen kunt gebruiken om symboliseren een wandeling .
4

Geef uw hond behandelt na een wandeling zodat het weet dat dit de juiste manier. Als u uw hond te vangen plassen binnen, niet schreeuwen , schreeuwen of schelden . In plaats daarvan schrikken uw hond door klappen luid . Neem uw hond onmiddellijk en geven een traktatie na de wandeling .
5

Leer uw hond een communicatie- tool die het kan gebruiken om je te vertellen om uit te gaan . Sommige honden blaffen , krassen op de deur of janken wanneer ze willen om uit te gaan . Volgens de ASPCA , een goede communicatie-instrument is een bel die je kunt hangen op de deurknop van de deur die u gebruikt tijdens het uitgaan op een lopen . Hang een bel of een paar kleine belletjes op de deurknop en laat deze aan uw hond. U kan nodig zijn om traktaties tegen de klokken wrijven voor uw hond op te merken . Gebruik een commando als "touch " terwijl het tonen van uw hond de klokken , zodat het hen raakt . Daarna meteen gaan voor een wandeling en geef uw hond een traktatie. Binnenkort zal je hond weten dat het aanraken van de bel symboliseert een wandeling en een lof met een traktatie . Het kan enige tijd voor uw hond te nemen om dit wel te begrijpen , dus wees geduldig .
6

Bezoek een dierenarts met je hond als het blijft om te plassen in het huis op verschillende momenten gedurende de dag . De urineren kan worden gerelateerd aan een medische aandoening . Als u niet in staat om te gaan met het probleem op uw eigen bent, kunt u house - trainingen bij te wonen met je hond om hulp te krijgen van een professional.

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com