Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> honden >> Dog Training

Hoe maak je een vijf weken oude pup te Water Drinken

 

Als uw pup niet zal water drinken kan het gemakkelijk uitgedroogd raken . Water is de belangrijkste voedingsstof en puppies hebben meer van dan volwassen honden omdat ze groeien , ontwikkelen en hebben een zeer actieve stofwisseling . Jonge pups die worden gespeend van melk en stapsgewijs kennis met hondenvoer en water nodig zou kunnen hebben sommige overhalen om te drinken . Er zijn een paar methoden die kunnen helpen hen om een gezonde hoeveelheid water te drinken . Instructies
1

Laat de pup het water kom. Ruisen van het water en een paar druppels op zijn neus en snuit om hem te verleiden om te drinken op zijn eigen. Kopen van 2

water toevoegen aan het voer van uw puppy . U kunt het water toe te voegen aan de harde brokken of blikvoer een soeperig mengsel dat kan makkelijker zijn voor de pup om te drinken .

Zorg 3 vers, schoon water gedurende de dag . Verander het vaak als stilstaand water kan ophopen bacteriën , vuil of insecten in de tijd.
4

Gebruik beloningen . Opleiding van een puppy meestal gaat beloningen en lekkernijen . Elke keer dat uw pup drinkt water geef hem zijn favoriete brokjes , behandelen of speelgoed. Je kunt ook een kleine traktatie in de bodem van het water kom en zien of hij het ​​water zal drinken om de traktatie te komen .
5

Voeg een eetlepel suiker of een kleine hoeveelheid Pedialyte of Gatorade aan zoet water. De meeste honden als een zoete smaak . Geleidelijk stoppen met het toevoegen van het aroma aan het water zodra de pup drinkt.
6

Voeg een paar ijsblokjes kom van uw huisdier. Honden soms liever kouder water en kunnen genieten van lang achter ijsblokjes en uiteindelijk drinkwater . Probeer het voeden van uw hond ijsblokjes of crushed ice . Sommige honden beschouwen hen als traktaties en zal hen eten.
7

Oefening en spelen met je puppy . Toenemende activiteit kan helpen je puppy dorst krijgen .
8

toevoegen zoutarm kip of rundvlees bouillon aan het water . Een pup kan zijn meer geneigd om een gearomatiseerde bouillon drinken. Als bouillon is niet beschikbaar voeg een kubus of twee van kip of rundvlees edelmetaal aan het water .
9

Plaats de waterbak in een vaste omgeving. Uw pup zal een drink routine ontwikkelen als je zijn waterbak te plaatsen op dezelfde plek elke dag. Een pup wordt snel afgeleid , zodat zijn drinken gebied moeten worden in een plaats waar er weinig voetgangers en weinig storingen .
10

Als laatste redmiddel vullen een pipet of knijp fles met water en spuit het water tussen klemde achterste tanden de puppy's of in de achterkant van zijn mond . Blaas zachtjes in het gezicht van de puppy's te helpen het slikken van nature voorkomen .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com