Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> honden >> Dog Training

Hoe te Crate Train een Pomeranian

 

Pomeranians - of Poms , zoals ze liefkozend genoemd worden door sommige fokkers en eigenaren - zijn een klein ras van de hond die is ontstaan ​​in de Pommeren regio van Europa ( die vandaag de dag bekend als het noorden van Polen ) . Volgens de American Kennel Club , werden Pomeranians oorspronkelijk gefokt om kudde schapen en werd populair nadat koningin Victoria nam een ​​Pom voor een huisdier in 1888 . Pomeranians zijn intelligente honden die krat opgeleid in het huis met slechts een beetje geduld kan zijn . Wat je nodig hebt
bench
Deken
Puppy speelgoed
Onlangs gedragen kledingstuk
Toon meer instructies
1

Plaats de kist in een high - traffic gebied van het huis, zoals de woonkamer of keuken . De pup zal zich meer als een lid van de familie als het is waar het centrum van de actie is in het huis. Kopen van 2

Laat de pup naar de kist te verkennen alvorens het te gebruiken . De pup zal de kist snuiven en kan zelfs binnen stap en daarbuiten. Zodra de pup wordt comfortabel met de kist , plaats deze in voor een paar momenten en neem het uit . Voer deze actie slechts een keer , op de eerste dag van de Pom is ingevoerd om het krat .

Leg 3 een deken en een puppy speelgoed binnen de kist . De pup moet de kist zien als een positieve plek , niet een plaats van straf . Een stuk van de kleding die onlangs werd gedragen kan ook in de kist worden geplaatst als een beetje extra comfort.
4

Plaats de pup in de kist tijdens de nacht . De pup moet naar buiten worden genomen om te vervallen , afhankelijk van zijn leeftijd. Zo moet een 3-maanden - oude Pom worden verwijderd om de drie uur te vervallen; . 4 maanden oud , om de vier uur
5

Haal de pup uit de kist het eerste wat in de ochtend en neem het direct buiten te vervallen. De pup zal beginnen om verwijdering uit de krat te associëren met het vervallen van de buitenlucht.

Neem
6 de puppy buiten om direct na de maaltijd en speeltijd te vervallen en met een glas water. Dit zijn de tijden van een pup is het meest waarschijnlijk moeten vervallen.
7

Prijs de pup elke keer met succes vervalt buiten met een vocal "Good puppy. " Als de pup heeft een ongeluk binnenshuis , vermijd schreeuwen tegen of lichamelijk mishandelen van de pup . Dit zal alleen de Pom meer nerveus, wat zou kunnen leiden tot nog meer ongelukken .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com