Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> honden >> Dog Training

De beste manier om gebruik Puppy Pads

 

Een puppy pad is een vierkant blok van absorberend materiaal behandeld met een geur die aantrekt en signalen honden om naar het toilet . Bij gebruik in combinatie met een gedragsmatige aanpak en versterking , het is een effectief instrument voor interne breken puppies. Hoewel hondentrainers debatteren de doeltreffendheid ervan, voor de gemiddelde hondenbezitter , een puppy pad is een onschatbare onbenullige - training bron die kan helpen de overgang pups van het gaan naar de badkamer binnen om dit te doen in de open lucht . Wat je
Crate
Hond behandelt
Toon meer instructies nodig
1 Stel aparte slaap- , eet-en potje gebieden voor uw pup .

Plaats krat van uw puppy in een gebied met weinig verkeer . U moet het opzetten van een krat , een speel-en eethoek , en een badkamer. Als uw huis is klein , houden de kist in een chaotisch - off - tapijt vrij gebied , zoals de keuken , en plaats een paar pads zo ver mogelijk van de kist als uw leefruimte maakt . Als uw pup kwam uit een geloofwaardige fokker , in aanvulling op worden gespeend, en die haar eerste set van shots , moet het krat opgeleid . Je doel is om de pup die badkamer tijd volgt onmiddellijk na krat tijd leren .

Plaats Pagina 2 een paar puppy pads in de 'badkamer' gebied . Elke keer dat u de pup uit de kist , plaats het direct op het pad . Commando je puppy om "go onbenullig " - of kies een ander commando dat u wilt dat uw hond te associëren met naar de wc gaat , zoals " de slag . " Als het maakt op het pad, versterken het gedrag met lof en een hond te behandelen . Als de pup maakt op de vloer , blijf kalm , rustig en opruimen van de rommel . Negatieve bekrachtiging zoals schreeuwen niet positief schimmel gedrag en zal alleen bang uw pup . Elke keer dat u de pup uit de kist , consequent uitvoeren dezelfde opeenvolging van stappen .

Besteed
3 aandacht aan het gedrag van uw hond. Honden meestal cirkel of roken met een doel wanneer ze moeten maken . Onmiddellijk halen uw pup en plaats het op het pad. Bevelen het aan "go onbenullig " ( of " slag " of wat dan ook ) . Als de pup maakt , versterken het gedrag .
4 Zindelijkheidstraining uw pup helpt het om grenzen te begrijpen .

Behoud consistentie met uw pup . Puppies , zoals baby's , aanpassen van hun eigen gedrag te grenzen. Voed uw pup op hetzelfde tijdstip iedere dag . Krat het op een schema voor het slapen gaan en dutje tijd , en versterken badkamer tijden . Door het vormen van het gedrag van uw puppy , structuur , voorspelbaarheid en zekerheid te creëren voor uw pup . Uiteindelijk zal deze discipline leent zich tot andere gedragingen die u nodig heeft tijdens de training van uw pup te versterken .
5

Verplaats de pad locatie stapsgewijs naar de deur dat je uiteindelijk zult gebruiken wanneer u laat uw hond uit voor badkamer reizen . Het doel is om de pup pad buiten bewegen . Als je het pad te snel bewegen de deur uit , kan uw puppy niet begrijpen dat het moet volgen . Als de pup maakt op de grond na een eerste beweging , de terugkeer van de pad naar de oorspronkelijke locatie en begint het proces opnieuw . Zodra uw pup slaagt in het maken van op het pad terwijl het buiten is , verwijder de plaatjes .
6

verder van uw pup badkamer schema. Als u het naar dezelfde locatie in uw tuin , zal het beginnen te vertakken , het vinden van nieuwe gebieden met nieuwe geuren , waar het zal liever naar de badkamer.

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com