Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> honden >> Dog Training

Goede manieren om onbenullige trein een hond

 

Honden zijn van nature schone dieren . Hun instinct vertelt hen om te plassen en poepen ver weg van waar ze slapen en eten. Dit instinct hielp ze schoon en gezond te blijven in het wild. Echter, vanwege de huiselijke omgeving , is het niet altijd gemakkelijk voor honden te elimineren op de juiste plaats , dus het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar van de hond aan onbenullige trein zijn puppy . Maak een Potty Area

Uw pup zal ongevallen tijdens zindelijkheidstraining . Totstandbrenging van een ruimte in de buurt van een buitendeur die u kunt gebruiken als een potje gebied . Lay down krant en uw pup aan te moedigen om het gebied te betreden , zelfs als hij of zij hoeft niet te elimineren . Elke keer als de pup gaat in op het gebied , beloon dit gedrag met een traktatie . De truc is om de pup te associëren in het gebied met de beloning te krijgen .
Positive Reinforcement

Positieve bekrachtiging is een zeer eenvoudig psychologisch proces dat wordt gebruikt in hondentraining . Elke gewenste actie uitgevoerd door een hond is een ontmoeting met een prettige reactie. Beloon elke gewenste onbenullig gedrag met een traktatie . Als u zich buiten en de hond plast of ontlasting , belonen . Als je toevallig in het potje gebied en de hond gebruikt het , beloon dit gedrag .
Niet bestraffing

Honden zijn van nature geneigd om vast te stellen een toiletruimte , dus enig ongepast wc gedrag is toevallig. Als uw hond plassen op het tapijt en je begint te schreeuwen bij het ​​dier , zal de hond gewoon associëren plassen met een negatief antwoord . Dit maakt het moeilijk om de hond aan te moedigen om te plassen op de juiste plaats .
Pay Attention

Maak het zo makkelijk voor uw hond om te slagen tijdens de zindelijkheidstraining mogelijk . Zich bewust zijn van de tekenen dat hij of zij nodig heeft om te gaan zal u toelaten om dienovereenkomstig te handelen . Krabben aan de deur en cirkelen zijn twee veel voorkomende tekenen dat een hond moet gaan .
Onbenullig Diary

Noteer de tijden van de dag dat uw pup gaat naar de toilet. Houd een nota van de hoeveelheid tijd die het duurt voor de pup te moeten gaan na het hebben van voedsel en water . Wees klaar om zachtjes begeleiden de hond in het potje gebied op deze tijden .
Verwijder De Potty Area

Zodra de blaas van de hond en darmen kunnen vasthouden om afval te worden voor langere tijd, dan kunt u verwachten dat uw hond te wachten tot hij of zij is buiten. Oefen door het nemen van de hond buiten aan de leiband. Loop rond het gebied dat u wilt dat uw hond te gebruiken . Zodra de hond begint te tekenen om gaan tonen begeleiden naar de juiste stippellijn belonen als ze gaan . Houd de zindelijkheidstraining gebied 's nachts plaats in geval van ongelukken en het volledig te verwijderen zodra de hond begrijpt dat de tuin is de plek om te gaan .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com