Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> honden >> Dog Training

Controlling Jachthonden

 

Jachthonden kan moeilijk zijn voor hondenbezitters te controleren . Wanneer een geur hond , als een basset hond , bloed hond of brak, pikt een geur , zullen ze doen wat ze kunnen om het te volgen . Wanneer een gezicht jager , als een windhond of whippet , ziet zijn prooi , is het enige wat de hond wil doen lopen na it.Hunting honden werden gefokt om dat te doen - jagen . Met de tijd , training en geduld , kunt u uw jacht hond ingebakken drang om te jagen beheersen . Wat je
Leash nodig Canvas Tas van traktaties
Toon meer instructies
Meeting 's die uw hond nodig
1

Vervul de behoeften van uw hond. Hoe meer je in staat om de fysieke , emotionele en mentale behoeften van uw hond te voldoen zijn , hoe makkelijker het zal zijn om te trainen en de controle van uw jacht ras. Jachthonden zijn actieve honden . Zorg ervoor dat u hen uit voor een dagelijkse wandeling . Als u joggen , overwegen om uw hond met u - de jacht rassen hebben uithoudingsvermogen , en ze kunnen meestal houden met uw jogging tempo het kopen van 2

Stimuleer de zintuigen van uw hond. . Als u toestaan ​​dat een geur hond om iets te volgen , zal het minder waarschijnlijk dat konijn te volgen zijn als je vertellen dat het niet te doen. Bijvoorbeeld , als je een teckel , probeer verstoppertje spelen de traktatie. Laat uw hond ruikt het lekkers . Zet het dan in een kamer met de deur dicht . Verberg de traktatie. Open de deur en laat uw teckel vinden. Dit zal toelaten om haar natuurlijke vermogen om een ​​geur te volgen gebruiken . Dit is ook mentaal een uitdaging voor de hond .
3

Toon uw hond genegenheid. Honden hebben een emotionele band . Hoe dieper dit verband hoe meer je hond willen om u te behagen en naar je luisteren . Maar niet alleen dat je kunt uw hond douche met genegenheid en het zal doen wat je wilt . Het moet je respecteren als goed. U kunt haar respect te krijgen door te voldoen aan de natuurlijke behoeften.
Training Uw Hond
4

Leer uw hond te komen . Als u het commando "kom " meester , kunt u uw jacht hond te controleren . Start met behulp van een riem. Met de leiband op , laat uw hond weglopen van je. Vertel het aan komen . Nudge het voorzichtig terug met de riem . Als het komt terug , geef het een beloning . U kunt een traktatie of gewoon lof gebruiken , als een kras achter de oren . Nadat u het commando "kom " onder de knie hebt met de lijn , probeer het zonder de riem . Dit kan veel tijd en geduld . Wilt u misschien overwegen om een ​​zeer verleidelijke traktatie , zoals kip . Als uw jachthond is los van de riem en vlekken of ruikt een konijn , moet je er wel wat voor , dat is een betere beloning dan dat konijn hebben .
5

Leer uw hond om te zitten. Ga voor uw hond en vertel het om te zitten. U kunt uw hand gebruiken om beweging om te zitten . Wanneer zijn achterste de grond raakt , geef het een beloning ( traktatie of lof ) . Oefen dit een paar keer per dag voor een paar weken in verschillende gebieden . Neem uw hond naar het park en maken het zitten . Als je een vogel of iets dat het oog van uw hond vangt zien , zet de hond in een sit . Het zal uiteindelijk het idee krijgen dat je wilt gaan zitten , de vogel niet achter .

Leer
6 uw hond zitten en blijven. Zodra u de sit commando onder de knie hebben , krijgen om te verblijven in een zittende positie . Hou het in een sit , houd dan je hand omhoog ( als een stopbord ) en vertel het om te blijven. Neem een ​​paar stappen terug . Als de hond blijft , geef het een beloning. Oefen dit een paar keer per dag , met elke dag nemen van meer stappen terug . Binnenkort zult u in staat om het zicht van uw hond te verlaten , maar hebben nog steeds controle. Dit leert uw hond gehoorzaamheid en krijgt zijn gericht op u en niet die eekhoorn in de tuin van de buren . Als je dit onder de knie , dan kunt u jachtinstinct van de hond te controleren .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com