Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Dog Training >> 

Homemade Agility Equipment

 

Agility training is populair voor vele verschillende sporten . Focussen op snelheid , snelheid en balans , lenigheid is nuttig in het voetbal , basketbal, voetbal , atletiek en vele andere sporten . Apparatuur kan worden gekocht bij sportzaken , maar met een beetje vindingrijkheid kunt u uw eigen apparatuur mode voor veel minder dan de kosten van de vervaardigde apparaten . Populaire stukken behendigheid apparatuur zijn onder meer kleine kegels , mini horden en een agility ladder .
Wat je nodig hebt
PVC Pipe
Pijpfittings
PVC pijpsnijder
Rope
Boor
Instructions
maken Mini - horden
1

Snijd de PVC-buis op de juiste lengte met behulp van de PVC-pijp snijder . Hindernissen moet staan ​​6 of 12 cm hoog , afhankelijk van de grootte van de atleten . Kinderen en meisjes zullen gebruik maken van kortere horden, jongens en volwassenen kunnen hogere hindernissen te beheren . De bovenkant van elke hindernis moet zijn 18 centimeter breed . U vindt er een top stuk nodig , twee zijstukken en twee stukken die zal gaan over de grond om de hindernis rechtop te houden .
2

Monteer de hindernis door het aanbrengen van het bovenste stuk van een PVC- joint aan elk uiteinde . Na het bevestigen van het ellebooggewricht om het bovenste stuk , bevestigt de zijkant benen van de hindernis . Voeg nog een PVC joint aan het einde van elk been en bevestig vervolgens de laatste twee stukken van de pijp om de hindernis te voltooien .
3

Knippen meer PVC pijp om extra hindernissen te maken. Monteer met de gewrichten . Blijven maken hindernissen tot je 10 hindernissen . Om de hindernissen voor zowel lange en kortere atleten gebruiken , uitgesneden zijkanten die 12 centimeter zijn en gebruik die stukken aan de hindernissen hoger te maken als dat nodig is .
Het maken van een Agility Ladder verhuur 4

Knip 18 inch lengtes van PVC pijp met behulp van de pijpsnijder . Dit zijn de sporten van de ladder . Knip minstens 12 stukjes pijp .
5

Boor twee gaten in de uiteinden van de stukken pijp , ongeveer 2 cm van de rand .
6

String de touw door de gaten in de buis aan één zijde . Nadat het touw is gegaan door elke pijp , een knoop voordat je door het volgende stuk van de pijp. Wanneer het touw is gegaan door alle van de pijpen , een knoop aan beide uiteinden en snijd het touw . Strek het touw met de leidingen aangesloten en meet op een ander stuk touw om de lengte aan te passen. String die stuk touw door het andere stel gaten in de pijp . U hoeft niet te knopen aan deze kant van de buis zetten .

Populaire artikelen

Labrador Puppy Training

Labrador retriever puppies zijn zeer sociaal en mensgericht . Dat maakt ze makkelijk te trainen in het algemeen. Echter, sommige aspecten van de Labrador persoonlijkheid van invloed op hun opleiding . Of u nu al uw nieuwe Labrador pup of op zoek bent en wilt weten wat hen onderscheidt met betrekking tot opleiding, moet u een aantal punten van hun persoonlijkheid kennen . Socialisatie Zoals elke pup , Labrador retrievers moeten grote hoeveelheden blootstelling aan andere mensen en honden tijden

Klik hier

Hoe te Weimaraner Puppies Raise

Raising Weimaraner pups kan een hele uitdaging zijn , net als bij het ​​verhogen van alle baby dier . Weimaraner pups zijn energieker en hyperactief dan de meeste rassen , en hun energie niveaus hoog blijven gedurende het grootste deel van hun volwassen leven . De energie gestoken in het verhogen en het trainen van uw Weimaraner pups te zetten, is echter wel het resultaat van een goed opgevoede , zeer intelligente hond waard . Dit ras is geweldig als een jacht metgezel , want het heeft een uitzo

Klik hier

Hoe te houden Dogs Barking en Graven onder het hek

Barking en graven zijn zowel normale hond activiteiten die uiterst irritant voor de mens kan zijn, en kan ook een hond in ernstige problemen . Een chronische blaffer kan worden verklaard overlast en ertoe leiden dat u juridische problemen . Een hond die uit graaft onder een hek kan snel vinden zichzelf verloren en in een angstaanjagende en gevaarlijke situatie . Het is uw verantwoordelijkheid om te zien dat uw hond is zowel veilig als een hond goed burger . Om het gedrag van een hond te controle

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com