Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> honden >> Honden als huisdier

Hoe maak je een Pit Bull bijpraten met een Kind

 

Ondanks hun reputatie als agressieve , gewelddadige dieren , pitbulls zijn over het algemeen sociaal en vriendelijk. Ze genieten van het gezelschap van mensen , waaronder kinderen , maar dat betekent niet dat je moet gewoon introduceren de hond naar een kind en laat de natuur zijn gang gaan . Wanneer u een pitbull en een kind om te socialiseren , moet je het kind te trainen net zo veel , zo niet meer , dan de hond . Het naderen van de hond met de juiste houding maakt het voelen zich meer comfortabel en leert het kind omgaan met dieren . Wat je
Kleine hond nodig behandelt
Toon meer instructies
1

Castreer of onzijdig uw pitbull. Door dit te doen maakt hun gedrag stabieler en meer voorspelbaar , waardoor het makkelijker om de pitbull kennismaken met nieuwe mensen en omgevingen . Kopen van 2

Kies wanneer het kind nadert de pitbull. Zo niet benaderen de hond achter of tijdens het eten . Kinderen kunnen dit niet begrijpen , dus monitoren het gedrag van de hond en vertel uw kind uitdrukkelijk als hij is toegestaan ​​om de pitbull te benaderen .

Blijf 3 met het kind als ze nadert de hond . Soms pitbulls worden te enthousiast over het ontmoeten van mensen en zijn zo sterk dat ze kunnen omver kleine kinderen . Blijf dicht bij het ​​kind en bereid zijn om haar te steunen .
4

Demonstreer de juiste manier om jezelf te introduceren aan de pitbull voor uw kind . Breid je hand en houd deze voor de neus van de hond , zodat het kan ruiken , dan beginnen zachtjes aaien de hond.
5

Geef het kind een kleine traktatie voor de hond te bieden . Houd het onder de kin van de hond om te voorkomen dat springen op en kloppen het kind naar beneden.

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com