Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> honden >> Honden als huisdier

Hoe kan ik een Puppy van het Laboratorium in Texas zoeken

 

Er is een reden waarom de Labrador Retriever is het meest populaire hond van Amerika. Het is een intelligent ras , makkelijk te trainen en enthousiast om te behagen . Labs zijn vriendelijk , geduldig met jonge kinderen en energiek. Ze hunkeren naar affectie en liefde niets meer dan tijd doorbrengen met hun familie. Als u woont in Texas en denken dat een Lab is de juiste hond voor u , dan is het tijd om te beginnen op zoek naar puppies. Instructies
1

Raadpleeg de lokale Humane Society of andere dierenasiel . Als ze niet hebben lab puppies beschikbaar , vragen om te worden opgenomen op de wachtlijst . Veel schuilplaatsen geeft een melding wanneer ze de aard van de pup die u wilt. Vaststelling van een Lab uit het asiel is over het algemeen goedkoper dan de aanschaf van een pup van een fokker . Kopen van 2

Contact Texas Labrador Retriever Rescue , die rasechte labs redt en plaatst ze in geschikte woningen .

Ga> Goedkope 3 naar uw dichtstbijzijnde PetSmart , PETCO of andere grote dierenwinkel op een zaterdag . Dierenasielen houden vaak adopties op deze plaatsen . Maak kennis met de honden beschikbaar op deze adoptie dagen , en vragen onderdak bestuurders over andere honden die zouden kunnen voor adoptie in het asiel .
4

Gebruik maken van online bronnen zoals Petfinder om te zoeken naar pups Lab buurt van uw Texas ZIP code . Kijk voor puppy's die u interesseren en contact opnemen met de schuilplaatsen om een afspraak te maken om elke pup persoonlijk te ontmoeten .
5

Kijk voor Labrador fokkers in uw omgeving. Zoek online of neem de aanbevelingen van lokale kennel clubs. Een kennel club kan u wijzen op verantwoordelijk en gerenommeerde fokkers . Probeer te zoeken naar fokkers of ouder clubs via de website American Kennel Club .
6

Blader door uw lokale kranten of op te slaan bulletin boards voor advertenties verkoop van pups Lab. Iemand in uw omgeving kan een nest hebben . Neem contact op met deze eigenaren en maak een afspraak om de puppies te ontmoeten . Als je dat doet , vragen over de ouders van de puppy's ' om ervoor te zorgen dat u een rasechte Lab.

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com