Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> honden >> Honden als huisdier

Manieren om de band met een nieuwe pup

 

Verbindingen met een nieuwe pup kan niet altijd gemakkelijk zijn, want niet iedereen heeft direct een binding met het nieuwe gezinslid . Voor sommige mensen is het tijd kost om een ontwikkeling van een toewijding aan de hond . Daarnaast kan de pup ook verlegen en bang rond enkele familieleden totdat hij vindt zijn weg rond het huis en vestigt zich in Cuddle Time

De website hondenrassen zegt aanhankelijk te zijn en tijd doorbrengen met uw hond. Dit lijkt misschien gezond verstand , maar het is een van de makkelijkste dingen die je kunt doen om de band met je nieuwe vriendje . Elk dier en mens is een individu en hebben elk hun eigen tijdsbestek als het gaat om binding. Sommige honden band met hun eigenaars meteen , terwijl anderen meer tijd in beslag nemen .

Pasgespeende pups kan nog proberen te zogen voor comfort . Huisdier je kleine pup en houdt haar vaak om haar te helpen zich veilig te voelen in haar nieuwe huis .
Communicatie

MSNBC zegt te investeren tijd om uw hond te coachen zal helpen ontwikkelen van een obligatie tussen de twee van jou. Communiceren met uw pup is essentieel. Uw hond zal hechten aan u en andere familieleden veel sneller als je met hem praten terwijl je hem aaien. Interactie vaak met uw pup door te spelen en talking.Your toon van de stem maakt ook een groot verschil ook. Praten in een aangename toon en hef je stem alleen wanneer disciplineren van uw hond , maar wees voorzichtig . Te veel discipline kan veroorzaken bij uw hond bang geworden .
Walks

De website Veterinaire Partner zegt om uw hond mee te nemen op regelmatige uitstapjes . Dagelijkse wandelingen kan bijdragen aan de versterking en ontwikkeling van uw band met elkaar. Het houden van uw hond veilig is ook van vitaal belang . Leer uw puppy aan de leiband te lopen . Als uw hond ouder wordt u in staat zijn om haar te trainen om te lopen zonder een leiband , maar beginnen met een riem alleen maar om aan de veilige kant.

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com