Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> honden >> Hondentondeuse

Japanse Chin Grooming Tips

 

Zoals hun naam al doet vermoeden , Japanse Chin ontstaan ​​in het oude Japan . Gefokt voor gezelschap , een Japanse Chin geniet knuffel in haar master's schoot. Het is speels en vriendelijk en gastvrij meestal van vreemden . Verzorgen van uw Japanse Kin houdt het gezond en schoon uit , en geeft u de tijd om binding te geven . Het is ook een goede manier om op te letten voor het ontwikkelen van gezondheidsproblemen, zoals regelmatige verzorging kan u helpen brokken , gezwellen of andere veranderingen plek in van uw hond fysieke verschijning . Borstelen

Japanse Chin hebben lange bont dat is meestal zwart en wit . Het kan in de war raken , en moet ten minste tweemaal per week geborsteld worden , volgens de Japanse Chin Club of America . U kunt een gewone zachte haren hond borstel (geen harken nodig voor deze kleine rassen ) en kam gebruiken om borstel je Japanse Chin. Borstel uw hond, terwijl het in de staande positie , zodat u zijn lenden en buik kan bereiken . Voorzichtig lopen de borstel en kam door de vacht van uw hond om eventuele klitten te verwijderen . Als uw hond vergieten , overweeg borstelen het vaker om het overtollige vacht te verwijderen .
Bathing

Baad uw Japanse Chin wanneer je voelt dat het nodig is. Een jas die vettig aanvoelt of ziet er vies moet worden gewassen . U kunt deze kleine hond baden in je badkuip of zelfs uw gootsteen . Gebruik lauw water, zodat je niet bevriezen of verbranden uw hond. Gebruik een hond formule shampoo . Spoel het grondig af om resten die huidirritatie kan veroorzaken te elimineren . Gebruik een conditioner of crèmespoeling op uw Japanse Kin om de vacht vochtig en glanzend te houden evenals klitten te verminderen . Föhnen Japanse Chin's vacht op laag vuur na het baden.
Teennagels

Een klein ras , kan de Japanse Chin meer tijd binnenshuis doorbrengen dan zijn grotere neven . Tapijt en linoleum zal niet malen de nagels van uw hond naar beneden zo veel als cement , zodat je nodig hebt om ze te knippen. Als uw Japanse Chin's teennagels te krijgen te lang is, kunnen ze het lopen pijnlijk of moeilijk . Als uw hond teennagel make klikgeluiden op de vloer als ze loopt , ze zijn lang genoeg om te worden bijgesneden . Gebruik een spijker trimmer gemaakt voor kleine rassen . Als de nagels van uw hond zijn wit , knip ze net onder de donkere vlek in de nagel . Dit is de snelle , die bloeden als snijden . Als uw Japanse Kin heeft zwarte teennagels , trim van het uiterste puntje en werk je weg naar boven tot je een cirkel patroon in het midden van de nagel . Deze cirkel geeft aan dat u dicht bij het ​​snel en kan stoppen trimmen .
Ogen en oren

Japanse Chin hebben lange , slappe oren die kunnen val vocht . Dit kan leiden tot jeuk en oorontsteking. Elke keer dat je in bad uw Japanse Chin , binnenstebuiten wassen zijn oren met een vochtige doek . Gebruik een droge doek om de binnenkant van uw Japanse Chin's oren droog als het nat wordt . Ogen uw Japanse Chin's kunnen ook worden onderworpen aan een infectie als ze te vuil worden. Wanneer de ogen van uw hond verschijnen loopneus of vuil is, veeg het gebied met een vochtig washandje of een papieren doekje .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com