Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> honden >> Met betrekking tot Dogs

Hoe maak je een Tuxedo Bowtie maken voor een hond

 

Iedereen ziet er goed uit met een vlinderdas , en honden zijn geen uitzondering . Of u nu een speciale gelegenheid hebt je hond nodig heeft om zijn best te kijken, of u gewoon wilt wat pit toe te voegen aan een saaie kraag, kunt u snel uw eigen tuxedo stijl strikje voor uw hond te maken. Wat je nodig hebt en Zwarte stof
Stof schaar
Hot lijmpistool en Zwarte lint en halsband
String
Toon meer instructies
1

Knip twee stroken , 3 cm breed en 6 cm lang , uit de zwarte stof . Houd de strips tegen uw hond te bepalen of ze zijn breed genoeg . Kopen van 2

Vouw de stroken in de helft . Leg ze op een vlakke ondergrond en overlappen de uiteinden met ongeveer een halve centimeter . Als u denkt dat de boog zal te groot overlap de uiteinden een beetje meer .
3

Til de uiteinden en breng hete lijm tussen de overlappende lagen . Terwijl de lijm is het instellen van gesneden 3 centimeter van zwarte lint en 2 centimeter van de string .
4

Wikkel het touw rond het midden van de boeg om het te verzamelen. Leg de kraag plat en leg de boog op de top . Wikkel het lint rond de boeg en de kraag en trim overtollige lint. Solliciteer hete lijm aan de ene kant van het lint en druk het naar beneden zodat het overlapt het andere uiteinde van het lint . Vermijd het lijmen van de boog aan de halsband zelf .
5

Doe de halsband van uw hond na de lijm droog is ( ongeveer 20 minuten ) en de positie van de boog aan te passen door langs de kraag te schuiven .
>

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com