Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Met betrekking tot Dogs >> 

Biologische Feiten over Poot van de Hond Pads

 

De pads aan de onderkant van de poot van een hond tractie , bevatten zweetklieren en fungeren als schokdempers en isolatoren . De pads helpen ook de bescherming van kwetsbare weefsels , zoals spieren , zenuwen en bloedvaten , gelegen diep in de poot . De voetzolen bestaan ​​uit een buitenoppervlak op een diepere laag van de huid en vetlaag . Hoe Poot pads werken

De taaie huid op de buitenkant van de elektroden niet haar of bont groeien. De pads kan de poot aan de greep van de grond , zodat de hond kan lopen en maken snelle bochten , volgens AgilityAbility.com . De vetlaag werkt als een kussen , waardoor de hond staan, lopen , springen en lopen voor lange tijd . De demping vermindert de impact op de gewrichten als de hond beweegt .
Soorten Pads

Het centrale deel van de poot heeft vier digitale of teen pads ventraal gelegen . Achter hen is een grotere middenhandsbeentje of voorpoot pad. Een kleinere achter-of carpale pad ligt verder omhoog op de voorpoten . De carpale pad helpt stoppen met een hond van glijdend van een helling of een glad oppervlak . De voetzolen voelen en onderscheid maken tussen verschillende soorten terrein , volgens VetInfo.com .
De functies van de voetzooltjes

Het vet in de pad werkt als een natuurlijke isolator die de weefsels van de voet beschermt tegen extreme temperaturen . De epidermis , of dikke buitenste laag van de huid die de pads , kan worden beschadigd door blootstelling aan de elementen en verschillende ondergronden . Volgens Pets.ca , de dermis , of de binnenste laag van de huid , bevat zweetklieren , waaruit leidingen transporteren zweet om de epidermis , verspreiden warmte en koeling van de hond.
Aanvullende informatie over Pads

de voetzooltjes kunt ook bezwete wanneer de hond nerveus of onder stress , net als de handen van sommige mensen krijgen bezwete . Onder normale omstandigheden , de zweetklieren helpen om de pads hydrateren en te voorkomen dat ze uitdrogen en scheuren , volgens PerfectPuppyCare.com . Objecten kunnen ook vast komen te zitten tussen de pads. Hondenbezitters moeten poten hun huisdieren ' en voetzolen regelmatig te controleren op dergelijke problemen , letsel of infectie.

Populaire artikelen

Informatie over hoe u Hoeden maken voor een hond

Honden worden vaak aangeduid als de mens beste vriend , en toch veel honden gaan onder - beschermd tegen de elementen in de wintermaanden. Het is belangrijk om uw hond te houden - vooral kleine honden - warm in koude temperaturen . Volgens Cool Cosmos , kunnen grotere warmbloedige dieren meer warmte produceren dan ze verliezen en gemakkelijker houden hun lichaamstemperatuur stabiel. Kleinere warmbloedige dieren verliezen warmte sneller . Een manier om uw hond warm te houden is door het maken van

Klik hier

Hoe te vinden en boek gasten met huisdieren

Het vinden huisdiervriendelijke accommodaties tijdens het reizen met de auto met uw viervoetige vrienden is een belangrijk onderdeel van het plannen van uw reis . Je wilt niet te laat komen s nachts in slechts een vreemde plaats om te ontsnappen aan de enige motel in de stad worden gedraaid omdat het niet geschikt pets.Leaving ze in de auto s nachts is geen optie . Er zijn tal van gasten met huisdieren in de VS en Canada , het is gewoon een kwestie van het vinden van een die geschikt is voor u .

Klik hier

Hoe te verzenden een Puppy op een A321 Vliegtuigen Cargo Area

De Airbus A321 vliegtuig is een korte - tot middellange - range smalle body vliegtuig dat plaats biedt aan de passagiers en beschikt over voldoende laadvermogen. Als u van plan bent om een pup schip op een A321 , geavanceerde planning is een must om eventuele verrassingen op de dag van de verzending te voorkomen . Elke luchtvaartmaatschappij heeft verschillende regels en voorschriften als het gaat om de scheepvaart levende dieren en er is weinig ruimte voor verkeerde informatie en fouten. Of de

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com