Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Met betrekking tot Dogs >> 

Hoe kan ik een Cocker Spaniel Dat Is Barking Controle

 

De cocker spaniel kan een vriendelijke hond die slechts matige lichaamsbeweging nodig en en is meestal rustig met andere huisdieren zijn. Echter, dit ras verlatingsangst ontwikkelen wanneer alleen gelaten te lang , wat kan leiden tot vernielzucht en overmatig blaffen . En het ras heeft wel de neiging om het alarm af bij elk beeld en geluid . Als u eigenaar bent van een cocker spaniel die te veel blaft , moet u bepalen wat de oorzaak van het blaffen en leren hoe je een einde aan te maken . Wat je nodig hebt
Kong
Plastic film
Spray gebaseerd glascoating
Hond behandelt
aluminium kan met deksel
Munten
Citronella schors kraag
Show meer instructies
1 Bepaal wat mogelijk de oorzaak van uw cocker spaniel te blaffen .

Zoek uit wat de oorzaak is van uw cocker spaniel te blaffen . Als het is omdat ze alleen te veel wordt overgelaten en heeft behoefte aan meer lichaamsbeweging en mentale stimulatie , zal je nodig hebt om deze kwesties aan te pakken . Heeft u een hond sitter bezoek waard als je lange uren werken , loop je cocker spaniel meer , of vermaken hem met het stimuleren van speelgoed, zoals een Kong gevuld met lekkernijen .
2 Vermijd belonen blaffen om aandacht.

Zorg ervoor dat u niet onbewust belonen het geblaf . Als u aaien uw cocker spaniel en hij blaft zodra je stopt , en dan moet je hem wat meer aaien, versterk je het geblaf gedrag. Als u de deur opent wanneer uw cocker spaniel blaft , in plaats van als ze wordt rustig , je haar aanmoedigen om te blaffen . Werk aan het geven van uw hond alleen aandacht als ze rustig.

Bepaal 3 als uw cocker spaniel is de uitoefening van territoriale blaffen . Als hij blaft bij het zien van mensen of andere honden langs uw woning , kan het helpen om uw hond zicht naar buiten te minimaliseren. ASPCA 's Virtual Pet Behaviorist zegt dat het helpt om plastic folie van toepassing op windows of met sprays glascoatings gebruiken om obscure de gebieden uw cocker spaniel zo gretig bewakers .
4 Beloning uw cocker spaniel voor stil .

Control kunt blaffen spaniel 's cocker door het onderwijs van de '' stille opdracht . " Wanneer uw hond blaft , haar aanpak en kalm maar vastberaden zeggen '' rustig. '' Prompt haar om te stoppen met blaffen door gemakkelijk voeden kleine traktaties een na de ander . Herhaal als nodig is , totdat uw cocker spaniel begrijpt wat rustig betekent. Geleidelijk verhogen van de lengte van de tijd tussen de rustige commando en het geven van traktaties .
5 Een blikje gevuld met munten kan het blaffen te stoppen .

Fill een aluminium kan met een aantal munten en schud het blik wanneer uw cocker spaniel blaft . de plotselinge lawaai schrikt uw hond en laat hem stoppen met blaffen . Meteen als hij stopt met blaffen , rustig zeggen '' rustig '' en vervolgens uw hond wat lekkers . Herhaal als dat nodig is.
6

Zet uw cocker spaniel in een citronella no- schors kraag als alle andere tips om blaffen te verminderen hebben gefaald en nadat je hebt vastgesteld uw hond niet blaffen uit angst , angst of dwang . een citronella schors kraag kan een effectief instrument tegen overlast blaffen door het leveren van een nevel van citronella elke keer dat de hond blaft zijn.

Populaire artikelen

How to Get Rid van een Hond Geur Van een Couch

Deel van het bezitten van een hond is het omgaan met af en toe een hond geuren . Hond geuren op de bank komen als gevolg van geur-veroorzakende bacteriën in de urine , braaksel of ontlasting ongevallen , of hond lichaamsgeur als gevolg van uw hond tot op de bank . Producten gevonden in en rond uw huis zijn alles wat nodig is om de hond geuren vanuit uw luie stoel te verwijderen . U kunt de aankoop van commerciële producten om uw bank te ontdoen van de hond geur, maar huismiddeltjes zijn minder d

Klik hier

Wat zijn Honden Gebruikt voor Naast Dienst Werk

? Honden uitvoeren van een veelheid van toepassingen . Honden werden eerste geacclimatiseerd ongeveer 10.000 jaar geleden, volgens de University of California . Door selectief fokken , mensen waren in staat om bepaalde aspecten van een hondenras bevorderen, zodat deze in staat zijn om de gewenste taken uit te voeren te maken. Honden begon alleen ten dienste van de blinden en andere lichamelijk gehandicapten in de 20e eeuw . Hunting De wijzer is ontstaan ​​in Engeland . Tientallen hondenrassen

Klik hier

Hoe kan ik een trui voor een teckel Brei

Hond truien zijn niet alleen schattig , ze zinvol op koude dagen . Honden verwachten in alle klimaten worden gelopen en kan de extra gelaagdheid die truien bieden waarderen . Een trui breien voor uw Teckel is niet moeilijk met de juiste maten , tools en tijd . Wat je breinaald nodig garen naald kamgarenwol Garen meetlint en pen Briefpapier van Zazzle.nl Schaar Toon meer instructies een trui breien voor uw Teckel . 1 Take metingen. Meet vanaf de basis van de nek van de hond naar de top v

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com