Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> honden >> Met betrekking tot Dogs

Zelfgemaakte Fly Bescherming voor Honden

 

Niet alleen vliegen irriteren een hond probeert te rusten door voortdurend zoemen rond en proberen te landen op de hond , maar sommige soorten vliegen kunnen ook hun toevlucht tot bijten . Stalvliegen , blackflies , herten vliegen en huisvliegen zijn sommige soorten vliegen die een vervelende aandoening die bekend staat als '' vliegen staking kan veroorzaken . '' Deze aandoening wordt meestal gevonden in de boerderij honden wonen in de buurt van de veestapel . Deze vliegen bijten de toppen van de oren van een hond , waardoor pijnlijke bulten , bloeden en zichtbaar korsten . Deze bijtwonden maken ook een goede plek voor vliegen om hun eieren te leggen , die zal uitkomen als maden . Wat je nodig hebt
1 oz . citronella-olie of 2 eetl . citroen geurende afwasmiddel
1 kopje cider azijn
1 kopje water
1 blaadje basilicum
1 laurierblad
Toon meer instructies
1

Begin met het testen van een klein deel van de huid van uw hond met de citronella-olie . Sommige honden ( en zelfs mensen ) kunnen allergische reacties te ontwikkelen , volgens Lowchensaustralia.com . Kopen van 2 let op tekenen van jeuk , roodheid of irritatie .

Kijk het gebied zorgvuldig . Kijk voor tekenen van huidirritatie , jeuk , krabben en roodheid . Als een allergie optreedt, was het gebied met verdunde Dawn afwasmiddel , het product van de keuze vaak gebruikt om zacht te reinigen watervogels getroffen door olievervuiling .
3 Doe alle ingrediënten in de spray fles .

Meng alle ingrediënten samen , ter vervanging van de 1 oz . citronella met 2 el . van citroen geurende afwasmiddel wanneer deze allergische reacties eerder ontwikkelde . Plaats in een spuitfles .
4 Vermijd het spuiten in de buurt van de ogen en de mond.

Schud de spray fles goed . Bel uw hond voor u en spuiten in de vacht en zorg ervoor om te voorkomen dat de ogen , neus en mond .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com