Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> honden >> Met betrekking tot Dogs

Waarom Adopteer een dier in plaats van kopen

 

? Adoptie is uitgegroeid tot een populaire optie onder potentiële eigenaren van gezelschapsdieren en biedt verschillende voordelen ten opzichte van de aanschaf van een huisdier van fokkers of dierenwinkels . Veel verschillende dieren kunnen worden aangenomen , van honden en katten te reptielen zoals leguanen en slangen . Er zijn schuilplaatsen in de hele wereld die vaak huisvesten tientallen verschillende dieren , evenals verschillende rescue organisaties die kunnen worden geraadpleegd bij de besluitvorming over adoptie . Het voorkomen Euthanasie

meeste schuilplaatsen opereren onder een euthanasie beleid waarin oudere of zieke honden en katten ter dood worden gebracht om meer dieren huisvesten . Schuilplaatsen hebben een beperkt aantal kennels , dus als je een dier adopteren , je bevrijden andere kennel en mogelijk redden van het leven van een dier , dat anders naar beneden zou komen . Katten zijn vaak meer dreigen te worden neergezet , omdat zwerfkatten komen veel vaker voor dan zwerfhonden . Veel schuilplaatsen kan geen andere dieren zoals fretten , hagedissen , slangen of voor heel lang , die naar beneden nog sneller zou kunnen worden gebracht .
Maturity

Wanneer u een pup te kopen of kitten , is er geen manier om te weten wat gedragsproblemen zou kunnen hebben als een volwassene. Als u een huisdier dat al is gegroeid en gerijpt aannemen, je in wezen weet wat je krijgt zoveel gedrag gaat . Wilt u een ontspannen hond of kat , kan je dat een deel van uw criteria . Aan de andere kant , als je een hond of kat die is energiek, kunt u ervoor dat een deel van uw zoekopdracht .
Desexing

Castratie of sterilisatie een kat of hond is een belangrijke procedure om ongewenste fokkerij te voorkomen en bij te dragen aan de overbevolking in dieren , dat is een reden voor een dergelijke volledige schuilplaatsen in de eerste plaats. Veel schuilplaats dieren reeds zijn gesteriliseerd of gecastreerd , wat een groot pluspunt is voor potentiële eigenaren van gezelschapsdieren kunnen zijn.
Huis Training

Interne opleiding is een ander belangrijk aspect te aaien bezitten . Gelukkig zijn veel asielhonden al - krat getraind en zindelijk vanwege hun ervaring met vorige eigenaars . Katten ook zijn opgeleid om een kattenbak te gebruiken.
Minimal Vergoedingen en medische controles

Shelters rekenen meestal klein adoptie kosten . De aanschaf van een pup of kitten elders kan duur en zelfs onbetrouwbaar zijn, omdat uw huisdier misschien niet alle benodigde shots of medische zorg hebben voordat het u bereikt. Aangenomen dieren worden meestal gebracht door middel van een medische check-up om ervoor te zorgen dat ze geen grote kwalen .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com