Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> honden >> Met betrekking tot Dogs

Hoe te verzenden een Puppy op American Airlines

 

Reizen kan een spannende , maar ook een stressvolle , propositie , zeker als je reist met een pasgeboren puppy. Veel deskundigen adviseren om niet te reizen met puppies helemaal niet, maar als u verhuist naar een nieuwe locatie , of absoluut nodig om uw pup mee te nemen , is het belangrijk om de richtlijnen en beperkingen voor het vliegen met American Airlines met je nieuwe dieren te leren kennen. Instructies
Reizen met je Puppy
1

Bepaal of u bent nog in aanmerking komen om te reizen met uw pup . American Airlines heeft een aantal beperkingen in plaats of uw huisdier is toegestaan ​​om aan boord te vliegen met u tijdens een vlucht van American Airlines . Het is niet toegestaan ​​om uw puppy meenemen op een vlucht van American Airlines die vliegt naar Midden-Amerika , Zuid-Amerika , Hawaï of boven de Stille of Atlantische Oceaan , of een reis langer dan 12 uur . Kopen van 2

Zorg ervoor dat uw pup voldoet aan de exacte richtlijnen aan boord van een vlucht van American Airlines te vliegen . Volgens American Airlines beleid , kan de vervoerder zijn niet groter dan 19 cm lang , 13 cm breed en 9 cm hoog als je ervoor kiest om het te dragen in de cabine met u . Moet uw dier kunnen liggen , staan ​​, evenals omdraaien comfortabel terwijl het in de geschikte drager kooi . Als uw dier niet kan voldoen aan deze beperkingen , moet u uw pup te controleren als ruimbagage , en het zal worden opgeslagen in de bagageruimte van het vliegtuig. Uw pup moet ook minstens 8 weken oud zijn om te reizen op een vlucht van American Airlines .

Dat 3 de beperkingen om uw puppy op te slaan in de bagageruimte van het vliegtuig. Uw huisdier moet ruimte om te staan ​​en te verplaatsen in zijn kennel , maar ook in staat zijn te gaan liggen in een natuurlijke positie. De kennel moet zijn vervaardigd van hout , metaal of kunststof en moet lekvrij zijn , ontsnappen bewijs en worden bevestigd. Ook moet goede ventilatie leveren voor de pup , waaronder ten minste twee zijden van de ventilatie naast de deur . Elke kennel moet kunnen passen door een laaddeur dat is 29 centimeter hoog en 52 centimeter breed. Maximaal gewicht voor een gecontroleerd huisdier, samen met kennel , kan niet meer dan £ 100 zijn.
4

Boek uw ticket vroeg. Door het boeken van uw ticket vroeg, kunt u ervoor zorgen dat uw pup kunt naast je reizen in de cabine . American Airlines staat slechts een maximum van zeven dieren worden vervoerd aan boord van een vlucht , en als de cabine reeds gevuld is tegen de tijd dat u uw vlucht te boeken, zal uw pup moeten reizen in de bagageband . Dit is vooral belangrijk om te weten tijdens de hete zomermaanden , als de bagage claim is niet voorzien van airconditioning en kan gevaarlijk zijn voor dieren, vooral jonge pups . Dit geldt ook voor de koude wintermaanden , als de extreme kou in het vliegtuig gevaarlijk voor jonge dieren kunnen zijn .

Controle 5 in met uw pup bij de American Airlines tegen te gaan , want als je niet incheckt met uw dier in het zicht , om ervoor te zorgen dat het voldoet aan alle noodzakelijke beperkingen , zult u niet in staat zijn om een ​​vlucht van American Airlines aan boord . Je hebt ook een extra $ 150 te betalen als u ervoor kiest om uw dier checken bagage , evenals een $ 100 kosten als je ervoor kiest om het aan boord mee te nemen. Elk huisdier reizen vanuit de Verenigde Staten naar het Caribisch gebied , Canada of Mexico nodig zal zijn om een inreisvisum te hebben.

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com