Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> honden >> Met betrekking tot Dogs

Toepassing van Canine Oor bijsnijden

 

Canine inkorten van de oren is al voor honderden jaren , misschien uit het oude Rome als een praktijk voor oorontstekingen tot een minimum te beperken . Vandaag de praktijk wordt gebruikt om het uiterlijk van bepaalde rashonden accentueren is controversieel . Geschiedenis
bijsnijden wordt getraceerd naar Rome .

De praktijk begon in het oude Rome als een middel om te voorkomen dat oorontsteking veroorzaakt door bezuinigingen op het oor . Het bleef heel Europa en blijft een deel van de hedendaagse hond competities .
Typische Cropped - Ear Rassen
Cropped Eared Schnauzer

The Boxer , Duitse Dog , alle soorten schnauzer , Doberman Pincher , American Staffordshire Terriers , Bull Terriers , Minature Pinchers , Manchester Terrier , Bouvier des Vlaanderen en Affenpinschers zijn goede voorbeelden van rassen meestal te vinden met bebouwde oren . Bijsnijden geeft deze rassen een standaard uiterlijk .
Wanneer ?
Floppy oren gewas op een puppy

bijsnijden gedaan moet worden tussen 9 en 12 weken leeftijd .
de procedure
Westie

de operatie kan worden uitgevoerd door een dierenarts die gespecialiseerd is in de procedure . Het vereist een overnachting voor uw pup en een lange herstelperiode van nazorg aan een veilige en succesvolle operatie te verzekeren .
Controverse

Oor bijsnijden wordt beschouwd als cosmetische chirurgie voor uw hond en is verboden in veel landen over de hele wereld . Het is uw persoonlijke beslissing ..

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com