Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> honden >> Met betrekking tot Dogs

Hoe ze kunnen concurreren in Rally - O met een hond

 

Rally - O ( een afkorting voor Rally Obedience ) is een van de nieuwste hond sporten die mensen met elkaar concurreren in vandaag. Rally -O is een zeer spannende , competitieve test van bekwaamheid en gehoorzaamheid , en laat concurrenten van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus om te concurreren . Rally -O is meer als een combinatie van freestyle en gehoorzaamheid , waar de hond en handler volgt een set kaarten die de commando's die de hond en handler zijn te volgen , in plaats van specifieke instructies van de rechter lijst . Rasechte en gemengd ras honden kunnen zowel concurreren in Rally -O , afhankelijk van wat het register van de eigenaars tonen onder . Wat je nodig hebt
goed getrainde hond
registratie met Chosen register
Kraag Heb Lood
Toys
Traktaties
Crate
Toon meer instructies

1

de eerste stap op de weg naar concurreren in Rally -O is om uw hond te registreren met uw gekozen register. Er zijn een paar gerenommeerde hond organisaties die sanctioneren en gastheer Rally -O proeven en bieden titels en awards voor de concurrentie . Sommige organisaties alleen rashonden registreren , dus doe je onderzoek voor het kiezen . Gemengd ras honden komen in aanmerking om te concurreren in Rally -O , maar alleen via specifieke registers . Het register dat u kiest zal specifieke informatie van u nodig om uw hond te registreren. Als uw hond is een rasechte , zal het register waarschijnlijk de registratienummers van de ouders van de hond , uw naam en contactgegevens en informatie over de hond nodig heeft . Als u het registreren van een gemengd ras hond , de eisen omvatten meestal uw gegevens en informatie over de hond , waaronder het formaat en welke rassen je denkt dat het zou kunnen zijn. Zorg ervoor dat u volledig invullen van het aanvraagformulier en terug te sturen met de juiste kosten , zodat uw aanvraag zo snel mogelijk wordt verwerkt . Kopen van 2

Opleiding van uw hond is van vitaal belang om te concurreren en slagen in Rally -O . Voor een hond om succesvol te zijn in Rally -O zijn, moeten zij een verscheidenheid van opdrachten , waaronder sit , onderaan , hiel , springen een kleine hindernis en komen , alsmede in staat zijn om een reeks van eenvoudige aanwijzingen volgen om een ​​patroon te voltooien weten . Als Rally -O wordt steeds populairder , meer kennel clubs en prive hondentrainers aanbieden van lessen in Rally -O . Als u onbekend bent met Rally -O , is het een goed idee voor u om lessen met uw hond bij te wonen , zodat u bekend bent met hoe te gedragen en hoe Rally -O werkt kan worden. Uw instructeur zal u en uw hond te leren de commando's en patronen nodig om te concurreren en te slagen in Rally -O en kan vragen of opmerkingen die u zou kunnen hebben over de sport te beantwoorden .
3

invoeren een proef is de volgende stap om te concurreren in Rally -O . U moet de lijsten te controleren op proeven in uw omgeving, en krijg de juiste inschrijfformulieren voor de proeven van uw keuze . U moet volledig invullen van het papierwerk, met inbegrip van uw gegevens , gegevens van uw hond en de klassen die u wilt concurreren inch terug de formulieren onmiddellijk met de juiste inschrijfgeld . Een week of twee voordat de proef daadwerkelijk wordt gehouden, dient u een bevestiging brief die je herinneren aan de klassen die u hebt ingevoerd , de datum en de locatie proef en eventuele speciale instructies te ontvangen . Zorg ervoor dat u het te lezen en noteer deze informatie . Sla de bevestiging slip , als je nodig hebt om het mee te nemen .
4

Aankomen op de proef gronden ten minste twee of drie uur van tevoren van uw ring tijd, zodat u een plaats kan vinden te zitten en krat uw hond en geef jezelf de tijd om te controleren inch U kunt verder gaan en het opzetten van uw kennel en items en hoofd aan de ringen in te checken met de ring steward . De steward zal uw invoer te bevestigen met u en geven u een armband . De armband zal een nummer erop dat u te identificeren in het hele proces te hebben , dus moet je het op meteen om niet te verliezen . U kunt vragen de ring steward eventuele vragen die u zou kunnen hebben op dit moment, en je kunt ook kijken naar een paar van de concurrenten voordat je gaat . Deze waarneming geeft je een kans om te zien wat voor soort oefeningen de rechter heeft bepaald en hoe de lessen zullen worden uitgevoerd geven .
5

Train je hond ongeveer dertig minuten voor de geplande ring tijd . Laat uw hond een kans om het potje te gebruiken , strekken haar benen en ontspannen. U kunt ook de praktijk een paar oefeningen met uw hond op dit moment om haar scherp te houden en je voor te bereiden , zowel voor de ring . Verslag aan uw ring wanneer u klaar bent en wachten voor uw nummer worden genoemd .

Enter 6 de ring zodra de steward kondigt uw nummer en luister naar de instructies van de rechter. Als er nog meer vragen die je hebt , stellen voordat u uw routine beginnen. Volg de aanwijzingen op de kaarten en het uitvoeren van de genoemde om het beste van uw vermogen acties. Als je een fout maakt , verder naar de volgende oefening. Vul het patroon zoals voorgeschreven, en wachten op instructies van de rechter. De rechter zal je waarschijnlijk niet uit om de ring na het voltooien van uw patroon , dus verlaat onmiddellijk.
7

Nadat u klaar bent met uw training , kunt u uw hond een drankje of een paar lekkernijen aanbieden . Beloon hem voor een job well done , omdat de concurrentie wordt verondersteld leuk en bemoedigend . Na voltooiing van de klasse met een van de deelnemers , zal de rechter de scores kloppen en de voorbereiding van de awards. Rally -O is net als veel andere hondensporten , waarin de benen worden verdiend naar Rally -O titels. De meeste organisaties eisen dat uw hond minstens drie kwalificerende scores verdienen op elk niveau om een ​​titel te verdienen . Als uw hond een been of een award heeft verdiend , zal het worden voorgelegd zodra de rechter klaar is het scoren van de concurrenten. Prijsuitreikingen zijn altijd leuk en spannend , en met een beetje hard werken en vastberadenheid , kunnen u en uw hond zich verheugen op het verdienen van vele titels in Rally - O .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com