Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> honden >> Rassen van de Hond

Verschillen in Male & Female Pitbulls

 

Pitbulls , ook wel bekend als American pit bull terriers , bekend zijn loyaal, enthousiast en popelen om te behagen zijn. Ze zijn lief en intelligent metgezellen voor de familie , maar een eigenaar die bereid is in de tijd te zetten om goed te trainen en socialiseren , zodat niets agressie problemen te voorkomen vereisen . Bij het kiezen van een pitbull , zijn er enkele verschillen tussen mannen en vrouwen te overwegen . Temperament

Zowel mannelijke als vrouwelijke pitbulls zijn meestal vriendelijk en goed met kinderen . Echter , mannen - vooral niet- gecastreerde mannetjes - vaker agressief tegenover andere honden dan hun vrouwelijke tegenhanger te zijn . Als mannelijke pitbulls zijn agressief , het is meestal alleen in de richting van andere hondenrassen , en kan normaal gesproken door castratie worden vastgesteld . Het ras is zelden agressief naar mensen , maar in gevallen van menselijke agressie , heeft de hond in kwestie meestal al een niet- gecastreerde mannelijke .
Grootte

Vrouw pit stieren zijn in zowel lengte, gewicht en spiermassa meestal kleiner dan hun mannelijke tegenhangers . Echter , vrouwen zijn vaak langer in de rug dan de mannetjes . Mannetjes wegen tussen de 35 en 60 pond, terwijl vrouwen de neiging wegen tussen de 30 en 50 pond. In beide geslachten , de hoogte van de hond is niet belangrijk , eerder het percentage gewicht lengte . Dus , een zwaardere hond moet langer dan een lichtere te zijn , omdat het anders te dik kijken voor de hoogte , of het zal niet worden beschouwd als een goed exemplaar van het ras .
Bone structuur

De hoofden van de mannelijke en vrouwelijke pitbulls van elkaar verschillen . In de showring , een vrouw met een mannetje dat hoofd , of vice - versa , zou niet worden beschouwd als een goede vertegenwoordiging van het ras . De hoofden van de vrouwen moet smaller zijn, moeten hun ogen iets verder uit elkaar en de huid rond de lippen moet strakker dan dat van mannelijke pitbulls zijn. Hoewel pit bulls hebben grote hoofden , dient noch de man noch vrouw een te groot hoofd hebben , in verhouding tot zijn lichaam.
Estrus en Markering Gedrag

Alle vrouwelijke pit stieren opgenomen gaan in oestrus - of "hitte" - om de zes maanden , dat is wanneer een vrouwelijke hond is in staat om te broeden. Tijdens de oestrus , zal uw hond onrustig , urineren vaker en hebben rode afscheiding uit haar vulva . Echter , als u uw vrouwelijke hond gesteriliseerd , ze zal niet gaan door deze cyclus . Man pit bulls hebben de neiging om te " markeren " in het huis . Dit betekent dat ze plassen op wanden of meubels om hun grondgebied te vestigen . Als je een hond castreren , zal hij normaal zijn markering gedrag te stoppen .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com