Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> honden >> Rassen van de Hond >> 

Informatie over Boxer Bulldog Puppies

 

Boxer bulldog pups - ook wel valleibuldoggen of bull - boxers - zijn een kruising tussen een boxer en een bulldog . Boxer bulldogs worden aangeduid als hybride of designer honden. Hybriden zijn geen ras , maar de kruising tussen twee rasechte honden waarvan de afkomst bekend . Ze worden niet erkend door de American Kennel Club , maar ze worden erkend als bull- boksers door de American Canine Hybrid Club en de Designer Dogs Kennel Club . Geschiedenis

De oorsprong van de boxer bulldog wordt gedacht om terug te traceren naar de Vallei Annapolis in de Canadese provincie Nova Scotia . Vandaar de naam vallei bulldog . Deze hybride kan worden herleid tot al in de medio-jaren 1900 . Omdat deze honden zijn niet rasdieren, ze zijn niet onderworpen aan dezelfde strenge normen . Dit is enige controverse veroorzaakt in de afgelopen jaren , zoals sommige fokkers proberen om honden te bestempelen als bokser buldoggen , valleibuldoggen of bull- boksers , terwijl ze in werkelijkheid niet zijn.
Kenmerken

Omdat ze zijn hybriden , kunnen boxer bulldog pups hebben verschillende kenmerken . In het algemeen zullen ze uitgroeien tot een middelgrote , gespierde hond met een brede kop , borst en schouders . Ze zijn meestal dikke honden met grote voeten en een korte , stompe , of kurkentrekker , staart. Hun vacht is kort en kan gestroomd , zwart, wit , bruin , beige , rood of een variant van deze kleuren zijn. Zij zullen waarschijnlijk ook een lichte of ernstige onderbeet .
Temperament

Zoals alle mastiff, een bokser bulldog pup moet een eigenaar die bereid is om een te zijn dominante roedelleider . Indien toegestaan ​​om dit te doen , zal de pup proberen om deze rol op te nemen , die kan leiden tot grote gedragsproblemen . Het is ook noodzakelijk dat deze pups worden gesocialiseerd en ingeschreven in gehoorzaamheid opleiding op een vroege leeftijd . De boxer bulldog puppy is intelligent en heeft een groot temperament . Als dit goed wordt verhoogd, zal het een uitstekende familie metgezel hond te maken.
Overwegingen

Boxer bulldog puppies zijn sterk, energiek en speels. Het ideale huis is een met een tuin , maar ze kunnen succesvol appartement honden , zolang ze zijn genomen op de dagelijkse wandelingen en frequent en krachtig indoor speelsessies . Ze hebben sterke kaken , zodat ze veel zware kauwen speelgoed en nylon botten nodig .
Waarschuwingen

Boxer bulldogs hebben plooien in hun huid en rond de staart gebied die gevoelig zijn voor infectie , en moeten schoon en droog worden gehouden . Bovendien, deze pups zijn gevoelig voor huidirritatie en allergische reacties , en moeten worden geëvalueerd door een dierenarts als zich symptomen voordoen .

Populaire artikelen

Over Border Collies

Border collies worden gedacht aan de meest intelligente ras van de hond in de wereld . Helaas kan deze intelligentie hen in een hoop problemen. Deze hond moet bezig gehouden worden of zal hij veel slechte gewoonten te ontwikkelen . Dit is niet een hond die goed kan doen in een appartement of een ander klein huis . Omwille van de populariteit van het ras , vele bastaards hebben border collie in hun genetische make-up . Geschiedenis Border collies krijgen hun namen uit gefokt langs de grens van

Klik hier

Wat Dog Breed Is de Pit X

De term Pit X verwijst naar elke hond kruising van de Pit Bull Terrier . Hoewel elke hond kan worden gekruist met een Pit Bull , de meest populaire kruisingen zijn American Bulldogs , Labradors en andere terriër rassen , zoals de Bull Terrier . Pit X Lichamelijkheid Pits en Pit Bull kruizen zijn meestal stout , krachtig gebouwde honden , sportieve brede borst en hoofd , middelgrote oren die meestal worden bijgesneden , en korte , glimmende jassen die komen in een verscheidenheid van kleuren.

Klik hier

Vragen naar een Bulldog Fokker

Volgens de American Kennel Club registratie statistieken , heeft de bulldog gestaag aan populariteit gewonnen in de afgelopen 10 jaar , topping als de zesde meest populaire ras in de Verenigde Staten in 2010 . Met deze populariteit komt een toenemende vraag en een nog hoger prijskaartje . Vermijd de verleiding om prijs winkel , in plaats daarvan , op zoek gaan naar een gerenommeerde fokker voor een gelukkig , gezond bulldog vriend voor de komende jaren . Achtergrond en kwalificaties Een goede

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com