Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> honden >> fokdieren

Wat te verwachten in de eerste zes weken van een Pug Leven

 

De eerste weken van het leven van een pug 's zijn gevuld met fysieke, cognitieve en sociale ontwikkeling . Gedurende de eerste zes weken , zal pugs gaan van vrijwel hulpeloos pasgeborenen te ravotten , nieuwsgierige pups klaar om te spelen op het moment zelf . Je moet ervoor zorgen dat u bereid bent om de zorg voor de pups en hun moeder en beginnen met het spenen proces eind van uw pug puppy 's eerste zes weken van het leven . De eerste twee weken

In de eerste twee weken van het leven , een pug puppy zal het merendeel van de tijd slapen . Puppies moeten voortdurend warm gehouden . Hun moeder zal ook het stimuleren van hun urine en stoelgang , omdat hun lichamen zijn niet genoeg om dit te doen zonder hulp ontwikkeld . De pups kunnen wat gewicht te verliezen, maar moet het herwinnen van het door de tweede week .
Week Drie

In week drie , zal de tanden pug puppies ' beginnen te uitbarsten . De pups zullen mobieler geworden , staan ​​en zelfs proberen te lopen . Sommige pug puppies kan beginnen kabbelende water en begint plassen en onafhankelijk van de stimulatie van hun moeder ontlasten. Dit is de week dat u ook zult beginnen te zien spelen tussen nestgenoten .
Weeks Vier en Vijf

Gedurende weken vier en vijf van pug puppies ' leven , zullen ze beginnen met het verkennen zachte vaste stof wanneer dit wordt aangeboden . Hun eetlust zal toenemen , en ze kunnen meer en meer vast voedsel eten . Pugs zal beginnen te achtervolgen en bijten hun nestgenoten , vaak blaffen tijdens de schermutselingen . Nestgenoten zullen dominantie beginnen in de vijfde week . Puppies moeten worden voortgezet om gewicht te winnen .
Week Zes
Pug puppies genieten van het verkennen van hun omgeving .

Week zes is alles over de groei en ontwikkeling voor pug puppies. Ze moeten het verkrijgen van gewicht en snel hun motorische vaardigheden . Volledige sensorische functies zullen worden ontwikkeld in de komende week , dus voor te bereiden op een verhoging van hun nieuwsgierige gedrag. Zes weken oude pups meer ruimte om te spelen nodig . Verwachten de speenproces tussen week zes en zeven beginnen .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com